BAZAR

Liviu Mihaiu revine la TVR într-o emisiune care „dă cărţile pe faţă”

Liviu Mihaiu revine la TVR 1 într-o săptămână specială, în care toate talk-showurile din prime-time vor dezbate soarta TVR, sub genericul „Săptămâna TVR”.

„Bună sau rea, depăşită de vremuri sau încă având potenţial pentru publicul român, televiziunea publică încă există. Ce facem cu ea? În „Săptămâna TVR”, vorbim dacă vrem sau nu să o salvăm. Încercăm să aflăm cine este responsabil pentru situaţia de azi. Oameni din TVR şi din afara televiziunii, oameni care iubesc sau nu TVR, cei care răspund de această instituţie se prezintă în faţa telespectatorilor Televiziunii Române, într-un exerciţiu de sinceritate”, se arată într-un comunicat de presă al TVR 1.

Cu această ocazie, apare pe post și Mircea Radu. El va discuta despre situația TVR, de luni până joi, de la ora 18.00. Și Marina Almășan va vorbi despre criza Televiziunii Române, în emisiunea sa de vineri, Ne vedem la TVR, difuzată de la ora 17.00.

Potrivit reprezentanților TVR, în săptămâna 29 februarie – 4 martie TVR 1 va difuza o serie de dezbateri „cu cărţile pe faţă, cu adevăruri spuse fără ocolişuri”. 

TVR a întrerupt colaborarea cu Liviu Mihaiu în iunie 2014, potrivit paginademedia.ro. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button