Liviu Dragnea rămâne în închisoare. Magistrații Tribunalului București au respins cererea de eliberare condiționată

27 mai 2021
145 afișări
Liviu Dragnea rămâne în închisoare. Magistrații Tribunalului București au respins cererea de eliberare condiționată

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, rămâne în închisoare. Magistrații Tribunalului București au respins cererea de eliberare condiționată.

Contestația la hotărârea Judecătoriei Sectorului 5, care a respins, la finalul lunii aprilie, cererea de eliberare condiționată a fostului lider PSD ca fiind neîntemeiată, a fost respinsă și joi de magistrații Tribunalului București, ca nefondată.

După data de 27 august 2021 va putea fi reînnoită propunerea sau cererea de eliberare condiționată.

Decizia Tribunalului București este definitivă.

Tribunalul Bucureşti a avut şi miercuri pe ordinea de zi dosarul care priveşte eliberarea condiţionată a lui Liviu Dragnea, însă cauza a fost amânată pentru joi.

Liviu Dragnea avea de partea sa, la data judecării pe fond, la Judecătoria Sectorului 5, avizul favorabil privind reabilitarea, acordat de Penitenciarul Rahova, unde ispășește pedeapsa, precum și decizia definitivă a magistraților, care i-au dat dreptate fostului președinte al PSD în dosarul în care a cerut recunoașterea a 49 de zile de muncă în perioadele 2 iulie 2020 – 15 septembrie 2020 şi 16 septembrie 2020 – 28 ianuarie 2021, cât timp dreptul la muncă i-ar fi fost încălcat.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, în mai 2019, la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Cookies