Liviu Dragnea: PSD îşi propune să obţină minimum 35% la alegerile europarlamentare

de:
30 mart. 2014
0 Afișari
Liviu Dragnea: PSD îşi propune să obţină minimum 35% la alegerile europarlamentare

Dragnea a declarat, la emisiunea „După 20 de ani” difuzată duminică de ProTV, că PSD îşi propune să obţină minimum 35% din voturi la alegerile europarlamentare, în condiţiile în care prezenţa la vot pe care o estimează în acest moment este de 32-34%.

Întrebat care este scorul electoral care ar fi mulţumitor pentru PSD la europarlamentare, Dragnea a răspuns: „Peste 35 %. Este un obiectiv politic asumat de PSD acum două luni de zile, enunţat şi de preşeditele partidului, Victor Ponta”.

„Pentru noi mulţumitor va fi dacă vom scoate peste 35%. Orice este peste 35% este bonus”, a spus Dragnea, citat de Mediafax.

El a arătat că prezenţa la vot va fi redusă, interesul românilor faţă de scrutinul pentru PE fiind similar celui manifestat de europeni.

„Cred că prezenţa la vot va fi destul de asemănătoare cu prezenţa la vot în 2009 la europarlamentare. Există un nivel obişnuit de interes din partea electoratului în general european, dar şi în România, pentru alegerile europarlamentare. Probabil în jur de 35%. Probabil că prezenţa la vot va fi între 30 şi 35%, undeva 32-34%, aşa cred”, a spus Dragnea.

Cookies