Liviu Dragnea, prima reacție la negocierile dintre Blaga cu Vanghelie și Geoană

de:
29 ian. 2015
0 Afișari
Liviu Dragnea, prima reacție la negocierile dintre Blaga cu Vanghelie și Geoană

Solicitat să comenteze declaraţiile copreşedintelui PNL Vasile Blaga referitoare la faptul că ar negocia cu Mircea Geoană, Dragnea a răspuns: „Înseamnă că echipa Geoană-Vanghelie s-a mărit cu Vasile Blaga. Înseamnă că avem echipa Mircea Geoană-MMarian Vanghelieşi Vasile Blaga. Le doresc succes. Oameni de mare viitor”, scrie mediafax.ro.

El a arătat că aşa este politica românească şi că Blaga a evoluat foarte bine în politică dacă a ajuns să negocieze cu Marian Vanghelie.

„Acum nu ştiu, ei (Mircea Geoană şi Marian Vanghelie, n.r.) bat la porţile PSD, Blaga înţeleg că bate la porţile lor. Nu ştiu unde au porţile, dar aşa e în politica românească, ce putem să comentăm? Dacă Vasile Blaga a ajuns să negocieze cu Marian Vanghelie, îi doresc succes, înseamnă că a evoluat foarte bine în politică”, a adăugat Dragnea.

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a spus, miercuri seară, la Realitatea TV, că, în opinia sa, se poate ajunge într-o perioadă de timp la o majoritate care să creeze posibilitatea construirii unui alt guvern şi a menţionat că a avut discuţii cu Mircea Geoană şi cu o serie de parlamentari independenţi.

Cookies