Liviu Dragnea amenință cu ieșirea de la guvernare: Miza nu este numai guvernarea, ci și PSD-ul

de:
25 iun. 2015
0 Afișari
Liviu Dragnea amenință cu ieșirea de la guvernare: Miza nu este numai guvernarea, ci și PSD-ul

„PSD-ul este în continuare, poate, singurul partid, dacă vorbim în adevăratul sens al cuvântului, vorbim de un partid bine structurat, organizat, cu oameni serioși, cu reprezentanți în administrația locală foarte mulți, nu numai de acum, în general am fost așa, și în care în jur de 40% din populație are încredere. Eu cred că PSD-ul va rămâne în continuare principalul partid din România. Este, repet, și unul din motivele pentru care merg în organizații”, a susținut coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

„A fost o guvernare foarte bună, dar nu putem rămâne în orice condiţii. O guvernare bună e o guvernare coerenta şi în care toţi partenerii funcţionează ca până acum şi eu cred că vom funcţiona. Adică sper. Nu acceptam să fim umiliţi de nimeni”, a explicat joi, Liviu Dragnea. 

Dragnea a mai spus că va merge în toate organizațiile județene pentru a le transmite primarilor că „nu au de ce să predea armele”.

„Vreau să vorbesc și cu primarii noștri și cu restul organizației din județ pentru a le spune cu toată sinceritatea și tăria că nu au de ce să predea armele, așa cum se dorește. Vreau să le spun, de asemenea, că miza adversarilor nu o reprezintă numai guvernarea, eu cred că miza principală o reprezintă Partidul Social Democrat, care este în continuare cotat la peste 40% și asta desigur deranjează. Este important să stăm uniți, să înțeleagă că a fi membru PSD este o calitate onorantă. De asemenea, vreau să vedem care este stadiul alegerilor interne din partid și să discutăm liber cu primarii și cu ceilalți colegi din organizații despre elemente pentru viitoarea ofertă politică a PSD-ului” a mai precizat Liviu Dragnea.

Cookies