ARHIVA B365

Liviu Dragnea: Lipsa lui Victor Ponta tulbură partidul, dar şi coaliţia de guvernare

Liviu Dragnea a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Baia Mare, că premierul „este mai bine decât iniţial, dar nu foarte bine”, potrivit realitatea.net.

„E mai bine decât era iniţial, dar nu foarte bine, operaţia fiind complicată, recuperarea este foarte grea, trebuie să o facă cu foarte mare atenţie pentru a rămâne cu piciorul întreg. Sper să facă o recuperare cât mai bună”, a afirmat Dragnea.

Acesta a adăugat că i-a spus premierului Ponta să încerce să găsească toate modalităţile medicale şi procedurale prin care să revină în ţară şi să facă recuperarea aici, „şi să ajungă la Guvern”.

„Este o perioadă în care această lipsă tulbură foarte mult partidul şi tulbură şi coaliţia, cu efecte în exercitarea actului de guvernare. Ne dorim să se întoarcă cât mai repede. Se va întoarce, sper, în câteva zile, 7 – 10 zile”, a spus Dragnea.

Joi seară, şi liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan, declara că premierul Victor Ponta „trebuie să se întoarcă de urgenţă în ţară şi să spună clar ce are de gând să facă”.

„Victor Ponta trebuie să se întoarcă de urgenţă în ţară! Datoria lui e să se întoarcă urgent şi să spună clar ce are de gând să facă. Dacă Victor Ponta nu înţelege, nu e bine”, declara Oprişan.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button