ARHIVA B365

Liviu Dragnea: „Cineva în PSD ne-a TRĂDAT. Şi pe mine, şi pe Victor Ponta”

Într-o postare pe Facebook, Liviu Dragnea susţinea că el nu poate fi acuzat de trădare.

„Am auzit cuvantul tradare, si, probabil, il voi mai auzi. Cei care ma cunosc stiu ca acest cuvant, daca a existat vreodata intre noi doi, nu se refera la mine. Sint un provincial sentimental, cu pacatele si cu limitele lui, iar prietenia e o limita pe care m-am straduit mereu sa n-o incalc”, scrie Dragnea.

Întrebat vineri la cine se referea, Dragnea a răspuns: „Cineva care ne-a trădat. Şi pe mine si pe Victor”, fără să dea alte detalii.

Pe de altă parte, liderul interimar al PSD a ţinut să reia ideea că el nu ar face nimic împotriva lui Victor Ponta.

„Victor Ponta ramane prietenul meu. Nici cu gândul, nici cu fapta nu voi face nimic împotriva lui. Ba dimpotrivă. (…) Am avut discuţii cu Victor, Victor înţelege, suntem aceiaşi oameni, am trecut fiecare prin momente grele. Şi în toate momentele grele prin care am trecut impreuna am stat spate in spate, şi stăm şi acum.

Victor Ponta şi-a dat demisia şi cineva trebuie să preia atribuţiile. Votul de încredere care mi-a fost acordat arăta de fapt expresia dorinţei partidului. De aici până la discuţiile care au fost că este o disensiune între mine şi Victor Ponta este cale lungă. Ceea ce nu e adevărat”, a spus Dragnea, citat de romaniatv.net. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button