Liviu Dragnea a trimis DNA și DLAF pe capul lui Emil Boc

de:
05 feb. 2015
0 Afișari
Liviu Dragnea a trimis DNA și DLAF pe capul lui Emil Boc

Procurorii DNA și Departamentul de Luptă AntiFraudă(DLAF) vor cerceta licitația pentru sistemul de ticketing din Cluj-Napoca. Procedura a fost organizată de Primăria Cluj-Napoca, condusă de Emil Boc, iar sesizarea a fost făcută de oficialii Ministerului Dezvoltării, condus de Liviu Dragnea(PSD), adversarul politic al edilului clujean. Ziarul ziuadecj.ro informează în ediția electronică că alte două licitații sunt lovite cu mantă de aceste cercetări.

Conform sursei citate ar fi vorba despre o procedură de licitație câștigată prin intermediul unor documente false. Licitația pentru sistemul de ticketing a fost acordat în iunie 2013.Oficialii MDRAP au sesizat DNA și DLAF în această chestiune, iar firma Incertrans a anunțat că va depune plângere penală.

„În cadrul ofertei tehnice pentru trei tipuri de echipamente principale ale sistemul de e-ticketing (validator dual, validator contactless, automat de vânzare bilete), asocierea RAMB – CS Vision a depus documente care prezintă suspiciunea că sunt false”, a comunicat MDRAP, la solicitarea cotidianului ZIUA de CLUJ.

Cookies