Liviu Dragnea a fost diagnosticat cu COVID 19

13 dec. 2020
35 Afișari
Liviu Dragnea a fost diagnosticat cu COVID 19

Liviu Dragnea, fostul lider al PSD a fost testat pozitiv cu noul coronavirus și a fost transferat la Spitalul Penitenciar Jilava în cursul zilei de astăzi. Simptomele acestuia sunt ușoare, măsura internării fiind una preventivă.

În cursul acestei zile, Asociația Națională a Penitenciarelor a anunțat că „două persoane custodiate de Penitenciarul București-Rahova au fost confirmate pozitiv SARS-CoV-2 și s-a dispus transferarea acestora la Penitenciarul-Spital București-Jilava”. Între timp, surse oficiale, printre care și avocata fostului om politic, Flavia Teodosiu, au confirmat că una dintre cele două persoane confirmate pozitiv este Liviu Dragnea, potrivit Agerpres.

Aceasta a mai precizat faptul că starea fostului lider PSD este una bună, dar și faptul că momentan nu prezintă simptome specifice COVID 19, asemenea celuilalt deținut confirmat pozitiv și transferat la Penitenciarul Jilava.

Se presupune că Liviu Dragnea a contractat virusul de la colegul său de celulă, depistat de asemenea cu noul coronavirus.

Liviu Dragnea își servește pedeapsa la penitenciarul Rahova din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv la trei ani și șase luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu, în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Teleorman.

Cookies