Cum arată DEMISIA lui Dragnea din funcţia de preşedinte executiv al PSD. FOTO

de:
20 mai 2015
0 Afișari
Cum arată DEMISIA lui Dragnea din funcţia de preşedinte executiv al PSD. FOTO

Miercuri, Dragnea a ajuns la sediul PSD pentru a-şi depune demisia din funcţia de preşedinte executiv al PSD. El a spus că avea demisia pregătită pentru luni, dar colegii l-au rugat să amâne pentru că astăzi trebuia să fie şedinţa CEX, scrie bn24.ro.

„Trebuie să o depun în mod formal şi pentru a nu mai genera comentarii. Nu pot să mai stau. Nu sunt un om al jumătăţilor de masură, e un gest de demnitate, am ţinut cont, apreciez foarte mult susţinerea tuturor colegilor, dar foarte important este ca niciun coleg să nu fie pus într-o situaţie delicată, controversată”, a spus Dragnea.

Liviu Dragnea a declarat că nu trebuie desfiinţată funcţia de preşedinte executiv, însă a precizat că nu va mai reveni în această poziţie.

Membrii PSD au decis amânarea şedinţei Comitetului Executiv National al PSD în care trebuia să se discute retragerea funcţiei de preşedinte executiv pentru Liviu Dragnea. Şedinţa a fost anunţată miercuri, 20 mai, la ora 16.00, dar a fost amânată pentru săptămâna viitoare. Motivul invocat de membrii PSD a fost depunerea jurământului de către Sevil Shhaideh în funcţia de ministru al Dezvoltării Regionale.

Cookies