Liviu Dragnea a câştigat procesul cu Administrația Penitenciarului Rahova. Încă o victorie pentru fostul lider PSD

23 apr. 2021
160 Afișari
Liviu Dragnea a câştigat procesul cu Administrația Penitenciarului Rahova. Încă o victorie pentru fostul lider PSD

Liviu Dragnea a câştigat procesul cu Administrația Penitenciarului Rahova și îi vor fi recunoscute zilele de muncă. Decizia magistraților Judecătoriei Sector 5 este definitivă.

Liviu Dragnea a câştigat procesul cu Administrația Penitenciarului Rahova. Magistrații Judecătoriei Sectorului 5 au admis, vineri, în parte, contestaţia formulată de Liviu Dragnea, în contradictoriu cu Administrația Penitenciarului Rahova.

Magistrații au desfiinţat, în parte, încheierea atacată şi rejudecând au obligat Administraţia Penitenciarului Rahova Bucureşti să îi recunoască fostului lider PSD zilele câştig din muncă pe care le-ar fi realizat în perioadele 2 iulie 2020 – 15 septembrie 2020 şi 16 septembrie 2020 – 28 ianuarie 2021, pentru care s-a constatat în mod definitiv încălcarea dreptului la muncă, notează AlephNews.

Pe de altă parte, a fost respinsă contestaţia formulată de Dragnea pentru recunoașterea ca zile câștig din muncă a perioadei 12 decembrie 2020 – 6 ianuarie 2021 (perioadă în care Liviu Dragnea a fost internat la Penitenciarul Spital Jilava şi Penitenciarul Spital Rahova), ca neîntemeiată.

Liviu Dragnea a câştigat procesul cu Administrația Penitenciarului Rahova. Decizia e definitivă

Decizia de vineri a magistraților Judecătoriei Sectorului 5 este definitivă.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, în mai 2019, la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Fostul președinte al Partidului Social Democrat a primit pe 21 aprilie avizul favorabil din partea comisiei penitenciarului unde este încarcerat pentru a fi eliberat condiționat. Comisia Penitenciarului Rahova a decis că Liviu Dragnea poate fi considerat reabilitat. Instanța este cea care va avea ultimul cuvânt de spus în legătură cu eliberarea lui Liviu Dragnea. O decizie va fi luată în acest sens pe data de 27 aprilie.

Cookies