Little Prints – produse pentru micuțul tău de care cu siguranță ai nevoie, de la branduri premium (P)

31 aug. 2021
10 Afișari
Little Prints - produse pentru micuțul tău de care cu siguranță ai nevoie, de la branduri premium (P)
Little Prints - produse pentru micuțul tău de care cu siguranță ai nevoie, de la branduri premium (P)

Little Prints este un magazin online care a apărut din dorința de a diminua din grijile părinților cu privire la sănătatea celor mici. Aceștia dispun de produse de la branduri premium care pun sănătatea și bunăstarea bebelușilor pe primul plan, iar în acest sens fiecare material din care sunt confecționate aceste produse este non toxic, nu conține BPA, PVC sau alte materiale care ar putea să aibă influențe negative asupra sănătății celui mic.

Chiar dacă bebelușii sunt ființe atât de mici, aceștia au uneori nevoie de mult mai multe lucruri decât un adult, la fiecare ieșire din casă. Și aici nu mai vorbim despre cât de multe dulapuri din casă sunt pline de lucruri pentru cel mic. Este firesc și fiecare părinte vrea să fie pregătit în orice situație. La acest e-shop produsele sunt doar de la branduri premium sau brand propriu pentru a garanta calitatea și pentru că au căutat să ofere doar ceea ce s-a dovedit a fi util și special creat, nu orice produse ce pot fi întâlnite oriunde altundeva, care nu respectă anumite condiții. Din grijă pentru cei mici și ca ajutor pentru părinți a apărut deci Little Prints.

Branduri premium disponibile

Aceștia au format o colecție impresionantă de produse și nu la mult timp după ce au venit pe piață au devenit e-shop preferat de părinți. Au fost primii care au adus în România brandul Bibs care este și astăzi atât de iubit și chiar recomandat atât de specialiști, cât și de persoane publice. Acestea și-au făcut rapid loc în topurile din țara noastră pentru că odată cu ele a apărut și inovația și au schimbat conceptul de produse pentru bebeluși. Cu forme care mai de care mai diferite, în culori dintre cele mai deosebite și acceptate și de bebelușii dintre cei mai pretențioși, acestea au fost semnele că sunt ceea ce trebuie.

Alături de acestea, pe site la Little Prints puteți găsi și produse de la brandul Konges Slojd, alături de Finn + Emma și bineînțeles că nu lipsește renumitul Mushie. Părinții care sunt atenți la detalii cunosc cu siguranță fiecare brand dintre acestea și vestea bună este că acum le puteți comanda pe toate din același loc – de pe www.littleprints.ro.

Bebeluși fashion, cu fiecare detaliu

Cu siguranță mămicile fashion își doresc să îmbrace și să accesorizeze bebelușii cu fel și fel de accesorii de efect care să facă subiectul unor poze instagramabile și de pus în ramă chiar, până ce nu mai este loc pe pereții din casă. Acum chiar și suzeta este asortată de cele mai multe ori cu vestimentația.

Pentru băieței, mămicile fashion pot opta pentru ochelari de soare pentru micul lor îngeraș. Aceștia sunt de efect și cel mic va fura inimile fetelor încă din momentul în care este în carucior. Fetițele sunt și mai firave și orice accesoriu le poate scoate în evidență ochii sau trăsăturile delicate ale feței. Mămicile interesate pot opta pentru banderole, dresuri sau șosete cu fundiță sau chiar o pereche de săndăluțe comode.

Bonetele chic sunt cele care pot accesoriza atât fetele, cât și băieții. Acestea sunt disponibile în diverse modele, cu printuri inedite, culori care mai de care mai deosebite, alături de utilitatea acestora crescută. Astfel evitați ca cel mic să își păteze vestimentația atunci mănâncă sau să își ude hăinuțele pe piept din cauza salivei în exces.

Body-uri cu mesaj

Unele dintre marile interese ale părinților sunt body-urile disponibile. Fiind produse relativ noi pe site sunt din ce în ce mai căutate. Astfel de articol vestimentare pentru bebeluși sunt indispensabile și fiecare părinte are pentru bebelușul său body-uri. Acestea acoperă spatele și îl protejează pe cel mic.

Cele disponibile la Little Prints sunt realizate din materiale organice, astfel încât chiar și cei cu pielea mai sensibilă să le poată purta. Acestea sunt foarte drăgălașe în special modelul și mesajele. Pot face pe oricine să zâmbească mesaje precum no hair, don’t care sau I’m new here.

Puteți accesa site-ul pentru a vizualiza toată gama de body-uri, alături de celelalte produse necesare pentru bebe. Calitate, design interesant și utilitate – astfel pot fi caracterizate produsele de la Little Prints.

Contact: hello@littleprints.ro +4 0725 766 847.

Cookies