Litoralul pentru toți. Pachete turistice mai ieftine cu până la 70% de la 1 septembrie

19 aug. 2021
6498 Afișari
Litoralul pentru toți. Pachete turistice mai ieftine cu până la 70% de la 1 septembrie
Litoralul pentru toți. Pachete turistice mai ieftine cu până la 70% de la 1 septembrie

Litoralul pentru toți. Pachete turistice mai ieftine cu până la 70% de la 1 septembrie pentru litoralul românesc, în comparație cu prețurile din vârful de sezon.

Litoralul pentru toți. Pachete turistice mai ieftine cu până la 70% de la 1 septembrie pentru litoralul românesc, potrivit unui anunț făcut de Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Litoralul pentru toți

Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) anunță lansarea ediției de toamnă a programului „Litoralul pentru toți”. Astfel, pachetele turistice vor fi mai ieftine cu până la 70% de la 1 septembrie 2021.

Recomandăm și: Se anunță măsuri de urgență pe litoral, după ce numărul cazurilor de COVID-19 a crescut. „Este o perioadă foarte aglomerată, cu până la 300.000 de turiști zilnic”

Românii pot alege să se cazeze la hotelurile clasificate din stațiunile de la Marea Neagră cu prețuri începând de la 36 de lei pe noapte.

Litoralul pentru toți se desfășoară în intervalul 1 – 30 septembrie 2021. Ajuns la ediția cu numărul 39, programul se adresează tuturor persoanelor care vor să-și petreacă concediul pe litoralul românesc în afara sezonului de vârf.

42 de hoteluri din toate stațiunile s-au înscris în program până în prezent. Acestea oferă turiștilor aproximativ 3.400 de locuri pe noapte. Locurile vor fi vândute atât prin intermediul agențiilor de turism partenere și revânzătorilor lor, cât și direct de către hoteluri.

Pachete turistice mai ieftine cu până la 70% de la 1 septembrie

Tariful pentru o noapte de cazare, prin programul „Litoralul pentru toți”, pornește de la 36 de lei.

Recomandăm și: Cum să faci plajă și baie cu masca la nudiști

În stațiunea Saturn veți putea găsi cel mai ieftin pachet: la un hotel de 2 stele, fără mic dejun, veți plăti pentru 2 persoane, minim 5 nopți, 72 de lei pe noapte.

În ediția de toamnă a programului s-au înscris hoteluri de 2 până la 4 stele. Hotelierii au propus tarife pentru toate categoriile de turiști.

Dragoș Răducan, prim-vicepreședintele executiv al Federației Patronatelor din Turismul Românesc, a declarat că în urma rezervărilor făcute până în acest moment, luna septembrie se estimează a fi una aglomerată. Litoralul românesc va fi mai ocupat față de anul 2020 (grad mediu), dar nu va întrece anul 2019.

Poți vedea AICI hotelurile înscrise în programul „Litoralul pentru toți”, ediția de toamnă a anului 2021.

Cookies