„Litoralul pentru Toți” începe de astăzi! Peste 50 de hoteluri participante, cu tarife de la 40 de lei pe noapte

21 mai 2021
91 Afișari
„Litoralul pentru Toți” începe de astăzi! Peste 50 de hoteluri participante, cu tarife de la 40 de lei pe noapte
sursa foto: litoralul pentru toti

De astăzi începe programul „Litoralul pentru Toți”, menit să ofere cetățenilor vacanțe la prețuri accesibile, chiar în timpul sezonului estival. Românii care se vor înscrie în acest program vor putea petrece un sejur la mare cu tarife care pornesc de la 40 de lei pe noapte. În „Litoralul pentru Toți” s-au înscris peste 50 de hoteluri din mai multe stațiuni de la malul Mării Negre. Astfel, circa 4000 de persoane vor putea fi cazate pe noapte în acest program.

De astăzi, 21 mai, începe noua ediție a programului „Litoralul pentru Toți”, program care va dura până pe 20 iunie, timp în care românii vor putea să își petreacă vacanța la malul mării la prețuri promoționale la unul dintre cele 54 de hoteluri participante, se arată într-un comunicat publicat de autorități, conform News.ro.

Sejururile se pot plăti cu tichete de vacanță, spun organizatorii

„Românii pot petrece un sejur pe litoralul românesc cu tarife pornind de la 40 de lei pe noapte prin programul ‘Litoralul pentru Toţi’, care se desfăşoară în perioada 21 mai – 20 iunie 2021, anunţă Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR). Până în prezent, un număr de 54 de hoteluri din toate staţiunile de pe litoralul românesc al Mării Neagre vor participa la acest program, punând la dispoziţia turiştilor aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte”, potrivit anunțului făcut de Federația Patronatelor din Turismul Românesc.

Lista hotelurilor participante poate fi consultată aici.

Unde sunt cele mai ieftine cazări din programul „Litoralul pentru Toți”

Tarifele prin programul „Litoralul pentru Toţi” sunt cu până la 65% mai mici faţă de cele din vârf de sezon. Tariful pentru singură noapte de cazare pornește de la 40 de lei, iar cel mai ieftin pachet fără mic dejun poate fi achiziţionat la un hotel de 3 stele din staţiunea Neptun si costă 80 lei pe noapte pentru 2 persoane.

Turiştii care optează pentru staţiunea Eforie Nord beneficiază de tarife ce pornesc de la 85 lei pe noapte pentru 2 persoane, pachete de minim 4 nopţi.

La polul opus al prețurilor se află staţiunea Mamaia, unde la un hotel de 4 stele 2 persoane vor plăti pentru un sejur de minim 5 nopţi, care include cazare cu servicii de masă ultra all-inclusive, 520 lei pe noapte.

„Litoralul pentru Toți” a ajuns la ediția 38

Programul „Litoralul pentru Toţi” se află deja la ediţia cu numărul 38 şi este singurul program social din România susţinut integral de mediul de afaceri din domeniu, și anume de patronatele hoteliere autohtone.

Sejururile pot fi achitate şi cu vouchere de vacanţă de către cei care nu le-au consumat încă, la fel ca în anii precedenți. Detaliile privind programul „Litoralul pentru Toţi” se găsesc pe site-ul FPTR.

Cookies