Listă uriașă a blocurilor din București fără căldură și apă caldă. Vezi dacă diseară poți face duș

10 dec. 2020
374 Afișari
Listă uriașă a blocurilor din București fără căldură și apă caldă. Vezi dacă diseară poți face duș

Compania Municipală Termoenergetica București S.A. a publicat lista actualizată a clădirilor din București care nu au căldură și apă caldă, din cauza avariilor apărute la rețeaua de termoficare.

De asemenea, Termoenergetica anunță data și ora punerii în funcțiune a agentului termic în parametrii normali.

Lista publicată de Termoenergetica

Aici puteți consulta lista de 19 pagini publicată de Termoenergetica: Funcționare sistem termoficare.

Termoenergetica îi sfătuiește pe bucureștenii care au probleme privind furnizarea agentului termic și care nu se regăsesc în listă publicată să sune la dispeceratele de sector sau la linia Telverde, pentru a face sesizare, potrivit Digi 24.

Potrivit unei statistici realizate de către Termoenergetica, în cursul zilei de marţi, furnizarea serviciului de termoficare a fost oprită, pe diferite intervale, pentru 164 de blocuri, iar 357 de puncte termice sau module termice au avut o funcţionare deficitară.

Peste 3.400 de blocuri din București au rămas fără apă caldă și căldură în plină iarnă. Termoenergetica și ELCEN au anunțat lucrări de mentenanță, dar sunt slabe șanse ca aceastea să dea rezultate pentru lunile de iarnă.

Ce a declarat Nicușor Dan despre problema căldurii și a apei calde din București

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a spus în repetate rânduri, încă din campania electorală, că problema căldurii nu se va rezolva în această iarnă şi că deocamdată poate face management de avarie şi poate asigura comunicare mai transparentă cu oamenii afectaţi.

Bucureștiul are a doua cea mai extinsă rețea de termoficare urbană din lume, după Moscova, moștenită din perioada comunistă. Avem peste 950 de kilometri de rețea primară, alți peste 2.900 km de rețea secundară și peste 1.000 de puncte și module termice.

Cookies