Lista pentru Moș Crăciun | Idei de cadouri de Crăciun sub 100 de lei

02 dec. 2020
223 afișări
Lista pentru Moș Crăciun | Idei de cadouri de Crăciun sub 100 de lei
Chiar dacă e pandemie, cadouri de Crăciun sigur o să facem.

A venit și luna decembrie. Mai sunt 3 săptămâni până la Crăciun, mai exact 23 de zile (puteam spune și orele și minutele, dar ar fi ușor exagerat 😊). Ideea e că 3 săptămâni par multe, dar trec repede când ai de cumpărat cadouri de Crăciun pentru toți oamenii preferați din viața ta.

Chiar dacă e pandemie, cadouri de Crăciun sigur o să facem. Chit că facem Secret Santa online cu colegii de la muncă și doar trimitem cadourile prin curier sau căutăm cadouri pentru familie și prietenii apropiați.

Așadar, am căutat (și am și găsit) idei de cadouri pentru Crăciun sub 100 de lei, toate doar la un click distanță, pe net:

1. Păpușă Voodoo pentru șefu`

E sfârșit de an, se simte presiunea de a încheia treburile așa cum trebuie și, dacă n-ai noroc, șefu` îți face zile fripte, ba chiar mai mult, te ține și peste program la birou și nu primești nici măcar un „bravo!”, ce să mai vorbim de banii pentru orele în plus😊.

Păpușa voodoo a șefului este o modalitate de eliberare a stresului. E suficient să înțepi păpușa cu acul acolo unde vrei să remediezi situația. Ca de exemplu: „Lasă-mă să plec mai devreme acasă” sau „Acordă-mi o mărire de salariu”.

idee de cadou pentru craciu: papusa voodoo pentru sef
Păpușa voodoo a șefului este o modalitate de eliberare a stresului.

Bineînțeles că la o dimensiune de 20×10 cm și o greutate de 95 de grame, ea poate să fie adusă cu ușurință la birou. Nu de alta, dar poate o vede șefu` și i se face frică de tine și de păpușa ta voodoo. 60 de lei este prețul ei.

2. Harta răzuibilă a lumii

E pandemie, nu avem voie să ne plimbăm, sunt restricții de circulație pe tot globul. Dar pasionatului de plimbări, crezi că-i pasă? Sigur găsește el un colț ascuns în parcul de lângă bloc, ca să se plimbe, să descopere noi locuri.

Așadar, pentru plimbăreții care duc dorul plecărilor, avem harta răzuibilă a lumii. Ca un fel de „loz în plic” sau „răzuiește și câștigă”, pentru că a câștigat multe amintiri din acele plimbări. Și știm sigur că deja are o listă cu viitoarele plecări planificate.

idee de cadou de craciun: harta lumii razuibila
Pentru plimbăreții care duc dorul plecărilor.

Harta răzuibilă a lumii este din carton laminat, are o dimensiune de 82,5 x 59,4 cm și este acoperită cu o folie aurie, răzuibilă. O poți pune pe perete sau o poți înrăma, decizia îți aparține în totalitate. Prețul ei este de 80 de lei.

3. Cravata cu suport de bere

Toți îl avem pe acel prieten care consideră că hameiul este cel mai bun aliment. Și care o dată cu starea de urgență și izolarea, a descoperit și a încercat noi rețete de bere artizanală.

Ce poate să fie un cadou mai potrivit pentru el, dacă nu cravata pentru bere? 😊  Știm că este decembrie și vine Crăciunul, dar cravata este imprimată cu model hawaian, să ne ducă cu gândul la căldură, vară, vacanță (atunci ne răcorește berea cel mai bine).

idee cadou de craciun: cravata care poate sa fie umpluta cu bere
Trebuie doar să umplii cravata cu berea preferată și distracția poate începe.

Trebuie doar să umplii cravata cu berea preferată și distracția poate începe. Ea costă 60 de lei și are 670 de ml. Hai noroc!

4. Jocul Hasbro Pie Face

Dacă tot a venit frigul și nici nu prea mai sunt activități de făcut în aer liber, haideți cu mic, cu mare, să ne jucăm!

Este simplu: pui frișcă pe palma din plastic a jocului, începi să rotești de mâner (cu numărul primit la învârtirea ruletei) și Doamne ajută să nu fi tu cel nimerit și mânjit de frișcă😊.

idee cadou de craciun: jocul hasbro pie face
Haideți cu mic, cu mare, să ne jucăm!

De fiecare dacă când rotești mânerul fără să te mânjești pe față, primești 1 punct, iar cine strânge 25 de puncte câștigă jocul. Toată distracția costă 59 de lei.

5. Șosete cu mesaj amuzant

Sunt perfecte pentru serile de iarnă și suficiente pentru ca partenerul să înțeleagă mesajul: „If you can read this, Bring me more wine”. Un pahar de vin, poate chiar fiert, și un film pe Netflix, sunt ingredientele pentru o seară drăguță în propriul living.

Stai fără grijă! Mesajul de pe șosete este imprimat în țesătură și ele pot fi spălate fără nicio problemă la mașina de spălat. Prețul lor este de 19 lei.

idee cadou de craciun: sosete amuzante cu mesajul „If you can read this, Bring me more wine”.
Perfecte pentru serile de iarnă.

Spor la cumpărături și la cât mai multe idei pentru a-l ajuta pe Moș Crăciun cu lista de cadouri! Ideile pentru cadouri le-am găsit pe site-ul celor de la Cadoland.

Sursă foto: Cadoland.

Cookies