BAZAR

Lista evenimentelor de Valentine’s Day 2011

Până pe 13 februarie, Valentine’s Gifts vă aşteaptă la Romexpo, un alt târg organizat de Ziua Îndrăgostiţilor.

Până pe 14 februarie, Valentine’s Day Fair este deschis la Galeria Dalles zilnic intre orele 10:00 si 20:00. Intrarea este libera.

Până pe 14 februarie se desfăşoară în pasajul de metrou de la Intercontinental „Targul de cadouri Amore, Love, Iubire” între orele 10:00 – 20:00.

În 13 februarie la Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti” de la ora 11 se deschide Târgul de Sfântul Valentin. Vă aşteaptă concerte, teatru de umbre şi Targ hand-made.

Un Targ de Sf. Valentin este deschis şi la Muzeul National de Geologie până pe 13 februarie, unde găsiti cristale si bijuterii din pietre preţioase şi semipretioase. Orarul este 10:00 – 18:00 iar preţul unui bilet este de 8 lei.

Între 11 şi 14 februarie, de la ora 20:00 la 23:00, Ramayana Cafe încheie căsătorii ad-hoc, pregăteşte surprize pasionale şi difuzează muzică siropoasă.

Pe 12 şi 13 februarie la Spice Club se organizează „Petrecerea lui Marcu… care-ti trage in „coeur” cu arcul”. Sâmbătă, 12 Feb cântă Popas Band iar duminică, 13 Fe cantă Stil Covers Band.

Între 12 şi 13 februarie la Old City găsiţi bijuterii, haine retro sau vintage pe lângă ceai cald şi atmosferă primitoare.

Până pe 13 februarie la Elephant Pub se desfăşoară „Saptamana Indragostitilor de Muzica”. De-a lungul săptămânii urcă pe scenă The Mono Jacks, Sophisticated Lemons, Lefters, Chester, Astero, Paradox, Gojira, Maximilian, Bully, Suie Paparude, Breathelast, Charlie Dundeen, Amon, Raizah, O.N. & DJ EM. Pe 12 februarie aici are loc un spectacol Anti-Valentine’s Day. Urcă pe scenă Chester, The Sophisticated Lemons şi Breathelast. Biletul de intrare costă 15 lei.

Sunt şi petreceri Anti-Valentine’s Day. De exemplu la Club A, cu această ocazie pe 14 februarie se dau în concert Țapinarii. Biletele costă 10 lei şi ora de începere este 22:00.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button