Lista completă de avarii Termoenergetica (fost RADET). Situația pare să se îmbunătățească treptat

22 oct. 2021
519 Afișari
Lista completă de avarii Termoenergetica (fost RADET). Situația pare să se îmbunătățească treptat
Lista completă de avarii Termoenergetica (fost RADET). Situația pare să se îmbunătățească treptat

Dacă ai probleme cu apa caldă și căldura în București, vezi mai jos lista completă de avarii Termoenergetica (fost RADET). Situația pare să se îmbunătățească treptat în Capitală, după ce documentul cu lista completă de avarii a scăzut de la 39 de pagini la 23. Totuși, însă sunt în continuare zeci de mii de bucureșteni, poate chiar peste o sută de mii, care nu beneficiază, din cauza avariilor și problemelor, de termoficare.

Directorul Termoenergetica București, fost RADET, Claudiu Crețu, ne spunea zilele trecute că ar fi bine să îi urmăm exemplul și să ne achiziționăm boilere și calorifere electrice pentru iarnă, deoarece astfel de situații or să mai apară în perioada următoare. Totuși, trăim în București, iar investițiile în termoficare au fost aproape inexistente în ultimii zeci ani, motiv pentru care am ajuns în această situație. Mai mult, la ora actuală două CET-uri din Capitală nu funcționează pe motiv că s-a scumpit gazul și din cauza faptului că PMB nu și-a achitat facturile restante, nu pot achiziționa materia primă pentru a produce apă caldă și căldură.

Termoenergetica București este compania municipală ce asigură apă caldă și căldura în sistemul centralizat din București. Claudiu Crețu a fost desemnat director în vara lui 2021. Anterior, acesta a avut funcția de administrator special al ELCEN.

Lista completă a avariilor Termoenergetica, fost RADET

Vezi aici lista completă a avariilor Termoenergetica, fost RADET, în București

Puteți vedea toate întreruperile din rețea, în funcție de adresă, în lista de mai sus. De asemenea, compania municipală explică faptul că în cazul în care vă confruntaţi cu probleme privind furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi/sau căldură, dar adresa dumneavostră nu se regăseşte în listele de pe site, este nevoie de un apel la dispeceratele de sector ori la operatori call-center disponibili 24 din 24 la numerele de telefon: TELVERDE – 0800820002 (apel gratuit) și 0319442.

Când vor mai fi rezolvate din problemele cu apa caldă și căldura

Claudiu Crețu, directorul Termoenergetica fost RADET spune că situația ar trebuie să fie îmbunătățită începând cu 1 noiembrie. Atunci, vreo 100.000 de bucureșteni se vor bucura din nou de existența căldurii și apei calde. Adevăratul motiv al problemelor se referă la faptul că nu  s-a investit în ultimii 10-15 ani pentru a rezolva aceste situații.

„Probleme au fost în spaţiul public de câţiva ani. Faptul că nu s-a investit în ultimii 10-15 ani ani ne face să suferim acum. Sunt mii de kilometri care au probleme, spărturi, modernizarea înseamnă investiţii.

Pe termen scurt, reparăm aceste spărturi şi cred că undeva de la 1 noiembrie sistemul va funcţiona din ce în ce mai bine. Avem promisiunea că şi celelalte CET-uri care sunt oprite vor porni de la 1 noiembrie. Estimăm că va fi mult mai bine faţă de octombrie”, a explicat Claudiu Crețu, directorul Ttermoenergetica recent.

Cookies