Liniile de troleibuz 70 și 79, blocate pe Constantin Brâncuși, în zona stației IOR, din cauza unui accident | UPDATE

03 iun. 2024
474 afișări
Liniile de troleibuz 70 și 79, blocate pe Constantin Brâncuși, în zona stației IOR, din cauza unui accident | UPDATE
Liniile de troleibuz 70 și 79, blocate pe Constantin Brâncuși, în zona stației IOR, din cauza unui accident | Sursa foto: STB - Facebook

Societatea de Transport București (STB) a anunțat că liniile 70 și 79 sunt blocate la acest moment, pe Strada Constantin Brâncuși. Mijloacele de transport public nu pot înainta din cauza unui accident ce s-a produs în zona.

UPDATE ora 11:00: cele două linii de troleibuz funcționează normal la acest moment. Acestea au fost blocate pentru 70 de minute:

Liniile 70 si 79 funcționează normal pe Str. Constantin Brâncuși, pe sensul spre Str. Baba Novac. Blocare si deviere: 70 de minute (09:30-10:40).

Cu toate că situația a fost remediată, există posibilitatea să fie încă înregistrate întârzieri pe traseu.

Liniile de troleibuz 70 și 79, blocate pe Constantin Brâncuși

Bucureștenii care circulă în mod normal cu troleibuzele 70 sau 79 sunt sfătuiți să caute rute alternative de transport. Cele două linii au rămas împotmolite pe strada Constantin Brâncuși, în apropiere de stația cu numele IOR. Anunțul a fost făcut pe contul de „X” (fost Twitter) STB SA Clienți, în jurul ore 09:50.

Conform informațiilor oferite, circulația este afectată pe sensul de mers către Strada Baba Novac

Liniile 70 si 79 – blocate pe Str. Constantin Brâncuși, în zona stației I.O.R., pe sensul spre Str. Baba Novac. Cauza: eveniment de circulație terți.

De asemenea, având în vedere acest blocaj, STB a aplicat măsuri de deviere a circulație mijloacelor de transport.

În mod normal, linia 70 circulă între terminalele „Facultatea De Medicina‎” și „Bd. Basarabia”, avânt un total de 26 de stații în care efectuează opriri. În ceea ce privește lini 79, aceasta funcționează între terminalele „Bd. Basarabia”‎ și „Gara De Nord”, avânt un total de 24 de stații în care oprește.

Alte probleme înregistrate luni, 3 iunie, la STB

Tot astăzi, alte 4 linii de transport public din București au fost afectate de anumite blocaje care au intervenit pe traseu. Mai precis, este vorba despre:

Liniile 10, 11 și 25:

  • Acestea au fost blocate pe Șoseaua Progresului, după intersecția cu Calea 13 Septembrie. Circulația a fost afectată pe sensul de mer spre depoul Militari, din cauza unui tramvai defect.
  • Circulația s-a reluat după 32 de minute, liniile fiind blocate între orele 07:55-08:27,

Linia 1:

  • Acest tramvai a fost blocat pe bulevardul Iancu de Hunedoara, în dreptul Spitalului Grigore Alexandrescu. Circulația a fost afectată pe sensul spre Bulevardul Banu Manta, din cauza unui incident ce a avut loc în tramvai.
  • linia a fost blocată pentru 7 minute, între orele 09:00 – 09:07.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies