Liniile de tramvai 1 și 10, blocate pe Șoseaua Olteniței. STB: Unui călător i s-a făcut rău | UPDATE

27 mai 2024
3450 afișări
Liniile de tramvai 1 și 10, blocate pe Șoseaua Olteniței. STB: Unui călător i s-a făcut rău | UPDATE
Liniile de tramvai 1 și 10, blocate pe Șoseaua Olteniței. STB: Unui călător i s-a făcut rău | Sursa foto: STB/Facebook

Societate de Transport București (STB) le-a transmis cetățenilor că liniile 1 și 10 sunt blocate la acest moment, pe Șoseaua Olteniței. Mijloacele de transport public de suprafață nu pot circula în mod normal deoarece o persoană are nevoie de îngrijiri medicale.

UPDATE ora 18:20: STB a transmis că la acest moment cele două linii de tramvai din oraș circulă normal. Acestea au fost blocate pentru aproape o oră:

Liniile 1 și 10 funcționează normal pe Șoseaua Olteniței. Blocare și deviere: 55 de minute (17:05-18:00).

Cu toate astea, călătorii trebuie să ia în calcul că, din cauza blocajului, există posibilitatea să fie înregistrate în continuare întârzieri pe traseu.

Liniile de tramvai 1 și 10, blocate pe Șoseaua Olteniței

În jurul orei 17:30, STB a anunțat bucureștenii că circulația a două linii de tramvai din Capitală este blocată momentan. Mai precis, tramvaiele ce sunt afectate sunt cele cu indicativele 1 și 10.

Aceste mijloacele de transport public au rămas împotmolite pe Șoseaua Olteniței, în stația Opriș Ilie.

Conform informațiilor oferite pe contul de „X” (fost Twitter) STB SA Clienți, motivul pentru care circulația nu se poate desfășura în condiții normale este că o persoană are nevoie de îngrijiri medicale:

Tramvaiele 1 și 10 – blocate pe Sos. Olteniței, în stația Opriș Ilie. Cauză: calator care are nevoie de îngrijiri medicale.

Bucureștenii care circulă în mod normal cu aceste linii de tramvai sunt sfătuiți să caute rute alternative de transport.

Linia 1 circulă în mod normal între terminalele „Bulevardul Banu Manta”‎ și „Cimitirul Șerban Vodă”. Acest tramvai are un total de 14 în care efectuează opriri. Linia cu indicativul 10, circulă, de asemenea, între terminalele „Bulevardul Banu Manta”‎ și „Cimitirul Șerban Vodă”. Cu toate astea, linia 10 are efectuează considerabil mai multe opriri, având un total de 30 de stații în care oprește.

Luni, 27 mai 2024, nu au fost înregistrate foarte multe blocaje ale liniilor de transport public din Capitală, conform STB SA Clienți. Singurul mijloace de transport ce a întâmpinat dificultăți a fost autobuzul 441.

Mai precis, din cauza unui accident produs pe DJ 101-Ilfov, în stația Sat Petrești, autobuzele au fost nevoite să întoarcă pe DJ 101, fără a mai ajunge la capătul de linie Ostratu. Accidentul a afectat circulația linie 441 pentru 35 de minute, între orele 14:10 și 14:45.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies