Liniile 86, 90 și 143 circulă deviat, în weekend, anunță TPBI. Pe Arena Națională are loc meciul dintre FCSB și Rapid

18 apr. 2024
2318 afișări
Liniile 86, 90 și 143 circulă deviat, în weekend, anunță TPBI. Pe Arena Națională are loc meciul dintre FCSB și Rapid
Liniile 86, 90 și 143 circulă deviat, în weekend, anunță TPBI. Pe Arena Națională are loc meciul dintre FCSB și Rapid | Sursa foto: TPBI - Facebook

Două linii de troleibuz și una de autobuz vor circula deviat, sâmbătă seară, 20 aprilie, ca urmare a desfășurării meciului FCSB – Rapid, anunță Asociația de Dezvoltare Intercomunitară – TPBI. Mijloacele de transport public nu vor mai întoarce la „Arena Națională”.

Trei linii STB vor circula deviat pentru desfășurarea meciului dintre FCSB și Rapid

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară – TPBI îi informează pe călători că liniile de troleibuz cu indicativele 86, 90 și autobuzele de pe linia 143 vor circula deviat sâmbătă seară, 20 aprilie, de la „Arena Națională”, ca urmare a meciului FCSB – Rapid.

Cele trei linii nu vor mai întoarce la „Arena Națională”, începând cu ora 19:00, având în vedere desfășurarea meciului de fotbal dintre echipele Fotbal Club FCSB și FC Rapid 1923.

Totodată, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a luat această decizie ca urmare a restricționării traficului rutier pe Bd. Pierre de Coubertin, pe tronsonul cuprins între Str. Vatra Luminoasă și rondul de intrare în stadionul „Arena Națională”.

Astfel, în intervalul de timp menționat de TPBI, liniile de troleibuz 86 și 90 vor funcționa pe traseele de bază între terminalele „Dridu”, respectiv „Semănătoarea” și intersecția Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri pe Str. Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă.

De asemenea, linia de autobuz 143 va circula pe traseul de bază între terminalul „Bucur Obor” și intersecția Bd. Pierre de Coubertin/ Str. Vatra Luminoasă, apoi pe un traseu modificat pe Str. Vatra Luminoasă, Str. Tony Bulandra, cu întoarcere ȋn Depoul Vatra Luminoasă.

The Color Run deviază 10 linii, în weekend

Tot în weekend, mai exact sâmbătă, pentru buna desfășurare a evenimentului sportiv „The Color Run Spectacolor București 2024” se vor modifică 10 linii. Acestea sunt, după cum urmează: 97, 100, 104, 116, 117, 123, 205, 312, 313 și 323.

Măsura a fost luată ca urmare a restricționării circulației rutiere pe Bd. Mircea Vodă (segmentul cuprins între Pasaj Mărășești și Bd. Unirii) și pe Bd. Unirii (segmentul cuprins între Piața Unirii și Piața Alba Iulia, precum și segmentul cuprins între Piața Unirii și Piața Constituției).

Traseele pe care vor circula mijloacele de transport public se regăsesc în următorul articol:

Cookies