Liniile 7 și 25, blocate pe Șoseaua Giurgiului, înainte de stația Luică. STB: Eveniment de circulație, tramvaiele sunt deviate | UPDATE

19 apr. 2024
4534 afișări
Liniile 7 și 25, blocate pe Șoseaua Giurgiului, înainte de stația Luică. STB: Eveniment de circulație, tramvaiele sunt deviate | UPDATE
Liniile 7 și 25, blocate pe Șoseaua Giurgiului, înainte de stația Luică. STB: Eveniment de circulație, tramvaiele sunt deviate. Sursa foto: STB/Facebook

STB îi anunță pe călători că liniile 7 și 25 sunt blocate pe Șoseaua Giurgiului, înainte de stația Luică, din cauza unui eveniment de circulație. Tramvaiele circulă deviat.

UPDATE ora 12:40: STB a anunțat că, la acest moment, cele două linii de tramvai circulă normal. Acestea au fost blocate pentru aproape 2 ceasuri:

Liniile 7 si 25 funcționează normal pe Șoseaua Giurgiului. Blocare și deviere :115 min. (10:20-12:15)

UPDATE, ora 11:16: Un expert al grupului pentru Transport în comun a transmis pe Info Trafic Bucuresti si Ilfov că un tramvai ar fi lovit o persoană:

Un tramvai a lovit o persoană.

STB: Liniile 7 și 25, blocate pe Șoseaua Giurgiului

Societatea de Transport București anunță că liniile 7 și 25 sunt blocate pe Șoseaua Giurgiului, până în stația Luică, pe sensul de mers spre Șoseaua Viilor, din cauza unui eveniment de circulație.

STB transmite că s-au aplicat măsuri de deviere.

Liniile 7 și 25 – blocate pe Șos. Giurgiului, înainte de stația Luică, pe sensul spre Șos. Viilor. Cauza: eveniment de circulație. S-au aplicat măsuri de deviere, a anunțat STB, vineri, 19 aprilie, la ora 10:45, într-o postare pe rețeaua X, fost Twitter.

Un membru al grupului „Info Trafic Bucuresti si Ilfov” a transmis pe Facebook că sunt oprite cel puțin 10 tramvaie, însă circulația rutieră nu este afectată. Bărbatul spune că ar fi vorba despre un accident cu pieton:

Linia de tramvai e blocată pe Giurgiului sens spre Șura Mare.
Cel puțin 10 tramvaie sunt oprite din cauza unui accident cu persoană.
Auto se circulă fără probleme, a transmis Marian S pe Info Trafic Bucuresti si Ilfov.

Deocamdată nu există informații oficiale cu privire la acest accident care a blocat liniile pe Șoseaua Giurgiului.

Știre în curs de actualizare. Revenim cu informații.

Te-ar mai putea interesa și: Reglare de conturi între interlopi, pe străzile din București. Trei membri din clanul Caran au urmărit un rival trei ore prin Capitală înainte să încerce să-l omoare

Cookies