Liniile 69 și 85, blocate la capătul de linie Baicului. STB: Unui bărbat i s-a făcut rău și a căzut pe șosea, i se acordă primul ajutor | UPDATE

11 apr. 2024
2234 afișări
Liniile 69 și 85, blocate la capătul de linie Baicului. STB: Unui bărbat i s-a făcut rău și a căzut pe șosea, i se acordă primul ajutor | UPDATE
Liniile 69 și 85, blocate la capătul de linie Baicului. STB: Unui bărbat i s-a făcut rău și a căzut pe șosea, i se acordă primul ajutor | Sursa foto: Arhivă

Două linii de troleibuz circulă deviat, spre Arena Națională, din cauza unui călător căruia i s-a făcut rău și a căzut pe carosabil, anunță Societatea de Transport București.

UPDATE, ora 13:41: Troleibuzele 69 și 85 circulă normal. Acestea au fost blocate timp de 50 de minute.

Liniile 69 și 85 funcționează normal la capătul de linie Baicului. Blocare și deviere: 50 de minute (12:40-13:30).

Troleibuzele 69 și 85, blocate la capătul de linie Baicului

STB transmite, pe Twitter, că liniile de troleibuz 69 și 85 circulă deviat, spre Arena Națională. Mijloacele de tranpsort public sunt blocate la capătul de linie Baicului pentru a i se acorda primul ajutor unei persoane căreia i s-a făcut rău și a căzut pe șosea.

Liniile 69 și 85 – blocate la capătul de linie Baicului. Cauza: acordare prim ajutor unui cetățean căruia i s-a făcut rău și a căzut pe carosabil. Troleibuzele circulă deviat, spre Arena Națională.

Liniile 97 și 133, comasate din weekend

STB anunță că, în contextul implementării proiectului „Achiziționare mijloace de transport mai puțin poluante necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul București”, din acest weekend, mai exact de sâmbătă, 13 aprilie, se vor aplica măsuri de comasare a liniilor 97 și 133.

Noua linie va funcționa sub indicativul 97 și va circula pe un traseu cuprins între terminalele „Străulești” și „Bd. Tineretului”, astfel:

  • Pe sensul spre „Bd. Tineretului”: terminal „Străulești”, Bd. Bucureștii Noi, Calea Griviței, Bd. Dacia, Str. Traian, Bd. Nerva Traian, Calea Văcărești, terminal „Bd.Tineretului”;
  • Pe sensul spre „Străulești”: terminal „Bd.Tineretului”, Calea Văcărești, Bd. Nerva Traian, Str. Traian, Bd. Dacia, Piața Romană, Bd. Dacia, Str. Mircea Vulcănescu, Str. Gării de Nord, Piața Gării de Nord, Calea Griviței, Bd. Bucureștii Noi, terminal „Străulești”.

Totodată, parcul de vehicule al liniei 97, format din troleibuze Solaris cu autonomie și din autobuze, va fi suplimentat.

Tot de sâmbătă, linia de autobuz 133 va fi suspendată.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies