Liniile 361 și 783 își reiau traseele obișnuite. STB a făcut anunțul

30 sept. 2021
871 Afișari
Liniile 361 și 783 își reiau traseele obișnuite. STB a făcut anunțul
Liniile 361 și 783 își reiau traseele obișnuite. STB a făcut anunțul. Sursă foto: Facebook/ Societatea de Transport București - STB SA

Liniile autobuzelor 361 și 783 își reiau traseele obișnuite în Capitală. STB a făcut anunțul, iar decizia a fost luată ca urmare a suspendării proiectului „Străzi deschise”.

Liniile 361 și 783 își reiau traseele obișnuite. Societatea de Transport București a făcut anunțul, joi, 30 septembrie.

Liniile 361 și 783 își reiau traseele obișnuite

Liniile 361 și 783 își reiau traseele obișnuite, atât în zilele de weekend, cât și în zilele de sărbătoare, potrivit unui comunicat oficial transmis de STB.

Decizia a fost luată ca urmare a suspendării proiectului de weekend din Capitală „Străzi deschise”. Perioada de funcționare a zonelor de promenadă și agremenet de pe Șoseaua Kiseleff și Calea Victoriei a luat sfârșit din cauza ratei de infectare din București care a depășit pragul de 6 la mie.

Recomandăm și: Se suspendă proiectul „Străzi deschise”. Practic, pandemia închide promenada de pe Victoriei, spune Nicușor Dan

Astfel, STB anunță că începând de sâmbătă, 2 octombrie 2021, autobuzele 361 și 783 nu vor mai avea traseele deviate în zilele de sâmbătă și duminică și nici în zilele de sărbători legale sau în zilele stabilite ca fiind libere prin ordonanță de Guvern. Acestea revin la traseele obișnuite.

STB a făcut anunțul

Societatea de Transport București declară că proiectul „Străzi deschise” din București era programat până pe data de 17 octombrie 2021. Actual context epidemiologic impune introducerea unor noi restricții pentru limitarea răspândirii coronavirusului.

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat miercuri, 30 septembrie 2021, suspendarea proiectului „Străzi deschise”, începând cu weekendul acesta: 2 – 3 octombrie.

Recomandăm și: Șoferii STB care nu pleacă la timp în cursă vor fi amendați. Pentru că, ați ghicit, ei nu poți fi dați jos „la prima”

Pandemia a închis zona de promenadă din centrul Bucureștiului, zonă special gândită pentru oamenii orașului: să lase mașinile acasă și să se bucure de o plimbare.

În data de 29 mai a fost lansat proiectul „Străzi deschise”, de către ARCEN, cu sprijinul Primăriei Capitalei. Acesta a fost gândit să dureze până în luna octombrie, dar din cauza ratei de infectare din București care a depășit pragul de 6 la mie, s-a decis suspendarea. Proiectul urmează să fie reluat și extins în anul 2022, potrivit unui anunț făcut de ARCEN.

Cookies