Liniile 3 și 45, blocate dimineață pe Șoseaua Chitilei din cauza unui accident pe linia de tramvai. STB: Au fost aplicate măsuri de deviere | UPDATE

20 mai 2024
1196 afișări
Liniile 3 și 45, blocate dimineață pe Șoseaua Chitilei din cauza unui accident pe linia de tramvai. STB: Au fost aplicate măsuri de deviere | UPDATE
Liniile 3 și 45, blocate dimineață pe Șoseaua Chitilei din cauza unui accident pe linia de tramvai. STB: Au fost aplicate măsuri de deviere | Surs foto: Google Street View

Tramvaiele de pe liniile 3 și 45 sunt blocate, în această dimineață, după stația Șoseaua Chitilei, pe sensul spre Mezeș, din cauza unui accident.

UPDATE: Tramvaiele funcționează normal pe Șoseaua Chitilei. Acestea au fost blocate și au circulat deviat timp de 20 de minute.

Liniile 3 și 45 funcționează normal pe Șos. Chitilei. Blocare și deviere: 20 de minute (09:10-09:30).

Tramvaiele 3 și 45, blocate din cauza accidentului care s-a produs pe șine

Societatea de Transport București anunță, pe pagina de Twitter, actuală „X”, că liniile 3 și 45 sunt blocate din cauza unui eveniment de circulație produs de terți pe linia de tramvai. Din acest motiv, mijloacele de transport public circulă deviat.

Liniile 3 și 45 – blocate pe Șos. Chitilei, după stația Șos. Chitilei, pe sensul spre Mezeș, din cauza unui eveniment de circulație produs de terți pe linia de tramvai. S-au aplicat măsuri de deviere.

Anunțul a fost făcut la ora 9:27.

Autobuzele 182 funcționează de astăzi pe un traseu prelungit

De astăzi, 20 mai 2024, linia de autobuz 182 va funcționa pe un traseu prelungit până la terminalul „Gara Basarab”, pentru facilitarea conexiunilor de transport în această zonă, precum și pentru asigurarea condițiilor de staționare a autobuzelor în timpul pauzei de refacere la care au dreptul șoferii la capetele de linii, anunță STB.

Autobuzele vor circula astfel:

  • pe sensul spre „Gara Basarab”, autobuzele liniei 182 vor circula pe următorul traseu: terminal „Institutul Oncologic”, Șos. Fundeni, Șos. Colentina, Str. Teiul Doamnei, Bd. Lacul Tei, Str. Barbu Văcărescu, Șos. Ștefan cel Mare, Bd. lancu de Hunedoara, Pasaj Victoria, Str. Maltopol, Bd. Gheorghe Duca, Piata Gării de Nord, Bd. Dinicu Golescu, terminal „Gara Basarab”.
  • pe sensul spre „Institutul Oncologic”, autobuzele liniei 182 vor circula pe următorul traseu: terminal „Gara Basarab”, Bd. Dinicu Golescu, Piața Gării de Nord, Bd. Alexandru loan Cuza, Șos. Nicolae Titulescu, Pasaj Victoria, Bd. lancu de Hunedoara, Șos. Ștefan cel Mare, Str. Barbu Văcărescu, Bd. Lacul Tei, Str. Teiul Doamnei, Șos. Colentina, Șos. Fundeni, terminal „Institutul Oncologic”.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies