Liniile 24 și 45, încă deviate din cauza restricțiilor de circulație de pe Strada Buzești, unde o schelă stă să cadă de pe un bloc turn. STB a înființat o linie navetă

03 iul. 2024
2163 afișări
Liniile 24 și 45, încă deviate din cauza restricțiilor de circulație de pe Strada Buzești, unde o schelă stă să cadă de pe un bloc turn. STB a înființat o linie navetă
Liniile 24 și 45, încă deviate din cauza restricțiilor de circulație de pe Strada Buzești, unde o schelă stă să cadă de pe un bloc turn. STB a înființat o linie navetă | Sursă foto: B365.ro

Societate de Transport București (STB) a anunțat că liniile de tramvai cu indicativele 24 și 45 sunt încă deviate la acest moment, din cauza restricțiilor de trafic ce au fost instituite pe Strada Buzești din Sectorul 1.

Pentru preluarea călătorilor s-a înființat o linie navetă.

Liniile 24 și 45, deviate din cauza restricțiilor de pe Strada Buzești

Încă de seara trecută, circulația pe un segment pe drum de pe Strada Buzești a fost restricționată. Motivul pentru care mașinilor, mijloacelor de transport public, dar și pietonilor le este interzisă trecerea pe această arteră este că o schelă montat pe un bloc din zonă sta să pice.

Mai precis, este vorba despre o schelă amplasată pe un bloc turn din dreptul McDonalds, clădirea Art Business Center.

În acest context, cei care circulă în mod normal cu mijloacele de transport public din București trebuie să știe că liniile de tramvai 24 și 45 sunt și ele deviate, încă din data de 2 iulie 2024, ora 21:38.

Cu puțin timp în urmă, în jurul orei 11:30, STB a anunțat că devierea se menține, dar și că a fost formată linia navetă de autobuz cu indicativul 624.

Iată mesajul transmis pe contul de „X” (fost Twitter) STB SA Clienți:

Liniile 24 și 45 sunt deviate în continuare. S-a înființat linia navetă de autobuz 624. 

Acest mijloc de transport public temporar funcționează între terminalele „Clăbucet” și „Vasile Pârvan”, pe următorul traseu:

  • Bulevardul Ion Mihalache,
  • Strada Buzești,
  • Strada Berzei.

Schela este „proptită” de o macara

Un cititor al B365.ro a fotografiat schela montată pe respectiva clădire de birouri. În imagine de poate observa că aceasta este susținută complet de macaraua de a fost adusă în zona azi de dimineață.

Desprinderea acesteia a avut loc în cursul serii de 2 iulie 2024, pe perioada furtunii care a avut loc în București. Iată imaginea:

Schelă care sta să cadă
Schelă care sta să cadă | Sursa foto: cititor B365.ro

La momentul redactării acestui articol (ora 13:00), circulația în zonă este în continuare restricționată.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies