Liniile 23 și 32, blocate pe Calea Rahovei, la intersecția cu Șoseaua Progresului. STB anunță care este motivul

09 dec. 2022
8640 Afișari
Liniile 23 și 32, blocate pe Calea Rahovei, la intersecția cu Șoseaua Progresului. STB anunță care este motivul
Liniile 23 și 32, blocate pe Calea Rahovei, la intersecția cu Șoseaua Progresului. STB anunță care este motivul | Sursă foto: Facebook-Tramvaiul 32

Liniile STB de tramvai 23 si 32 au fost blocate in această dimineață pe Calea Rahovei. Mijloacele de transport public de suprafață sunt folosite zilnic de sute de bucureșteni.

UPDATE ora 11:50: Tramvaiele funcționează normal. Acestea au fost blocate timp de 65 de minute, după cum anunță STB Clienți.

Liniile 23 și 32 funcționează normal pe Calea Rahovei. Blocare: 65 de minute (10:25-11:30).

Liniile 23 și 32, blocate pe Calea Rahovei

În această dimineață, tramvaiele liniilor 23 si 32 au fost blocate pe Calea Rahovei din București. Anunțul a fost făcut chiar de Societate de Transport București, prin intermediul unei postări făcută pe contul de Twitter STB SA Clienți.

Liniile 23 și 32 – blocate pe Calea Rahovei, în zona intersecției cu Șos. Progresului, pe sensul spre capătul de linie Depoul Alexandria. Cauza: defecțiune tramvai, transmitea STB SA Clienți.

Tramvaiele sunt blocate deja de o oră.

A fost înființată o linie navetă de autobuz

Deoarece liniile de tramvai au fost blocate pentru o perioadă destul de lungă, STB a decis să înființeze o linie navetă de autobuz care să preia fluxul de călători.

Liniile de tramvai sunt blocate în continuare. Pentru preluarea fluxului de călători, s-a format o linie navetă de autobuz, care funcționează între depoul Alexandria și Piața Unirii, transmite SA STB Clienți, pe contul de Twitter.

De asemenea, compania a informat că până la remedierea situației, tramvaiele care circulau pe respectiva cale rulantă, vor avea traseele deviate.

Cookies