Liniile 16 și 21, blocate în zona intersecției dintre Calea Moșilor și Str. Paleologu. STB: Tramvaiele nu pot înainta din cauza unor probleme ale șinei | UPDATE

15 apr. 2024
3606 afișări
Liniile 16 și 21, blocate în zona intersecției dintre Calea Moșilor și Str. Paleologu. STB: Tramvaiele nu pot înainta din cauza unor probleme ale șinei | UPDATE
Liniile 16 și 21, blocate în zona intersecției dintre Calea Moșilor și Str. Paleologu. STB: Tramvaiele nu pot înainta din cauza unor probleme ale șinei | Sursă foto: TPBI

Societate de Transport București a anunțat că liniile 16 și 21 sunt blocate la acest moment din cauza unor deficiențe apărute calea de rulare. Tramvaiele au rămas împotmolite la intersecția dintre Calea Moșilor și Strada Paleologu.

UPDATE ora 18:28: STB a informat că la acest moment linia linia 21 funcționează normal. Acesta a fost blocată pentru un total de 40 de minute, între orele 17:30 și 18:10:

Linia 21 circulă normal pe Calea Moșilor. Blocare si deviere: 40 de minute (17:30-18:10).

Este posibil să fie încă înregistrate întârzieri pe traseu.

UPDATE ora 18:10: Din cauza acestui blocaj, circulația linie 21 a fost deviată. La acest moment, tramvaiele merg pe următorul traseu:

  • Șoseaua Ștefan ce Mare, Strada Lizeanu, Strada Reînvierii, Strada Turmelor, Șoseaua Colentina.

Liniile 16 și 21 sunt blocate

În jurul orei 17:40, STB le-a transmis bucureștenilor care folosesc mijloacele de transport public, că tramvaiele cu indicativele 16 și 21 sunt blocate la acest moment.

Motivul pentru care acestea nu pot înainta este că au apărut probleme la șine, în zona intersecției dintre Calea Moșilor și Strada Paleologul. Conform informațiilor transmise pe contul de „X” (fost Twitter) STB SA Clienți, sunt afectate ambele sensuri de mers.

Iată anunțul:

Liniile 16 și 21 – blocate în zona Calea Moșilor/Str. Paleologu, pe ambele sensuri.

Încă de duminică, 14 aprilie 2024, tramvaiele linie 21 circulă pe un singur fir, pe tronsonul cuprins între Calea Moșilor/Strada Paleologu și intersecția Calea Moșilor/Bd. Carol.

Această modificarea intervenit pentru a permite efectuarea lucrările de punere în siguranță a Hanului Solacolu. 

Tot de duminică, linia navetă de autobuz cu indicativul 621 a fost suspendată.

Începerea lucrărilor la Hanul Solacolu a afectat și circulația altor linii de transport public din oraș, mai multe detalii pot fi citite în articolul:

Cookies