Liniile 14, 40 și 55, blocate pe Bulevardul Corneliu Coposu. STB anunță „deficiențe la șină” | UPDATE

21 iun. 2024
400 afișări
Liniile 14, 40 și 55, blocate pe Bulevardul Corneliu Coposu. STB anunță
Liniile 14, 40 și 55, blocate pe Bulevardul Corneliu Coposu. STB anunță "deficiențe la șină" | Foto simbol: STB/Facebook

Societate de Transport București (STB) le-a transmis călătorilor că liniile 14, 40 și 55 au rămas blocate pe Bulevardul Corneliu Coposu. Mijloacele de transport public de suprafață nu pot circula normal din cauza unor deficiențe ale șinei.

UPDATE ora 15:40: La acest moment, cele trei linii de tramvai circulă normal, acestea au fost afectate pentru un total de 30 de minute, anunță STB:

Liniile 14, 40 și 55 funcționează normal pe Bulevardul Corneliu Coposu. Blocare și deviere: 30 de minute (15:05-15:35).

Cu toate astea, există posibilitatea să existe în continuare întârzieri pe traseele acestor trei linii de transport public de suprafață, din cauza blocajului.

Liniile 14, 40 și 55 sunt blocate pe Bulevardul Corneliu Coposu

În jurul orei 15:15, STB a anunțat bucureștenii care circulă cu unul dintre tramvaiele 14, 40 sau 55 că acestea sunt blocate pe Bulevardul Corneliu Coposu din Sectorul 3. Acestea au rămas împotmolite din cauza unor deficiențe ale linie.

Conform informațiilor ce au fost transmise prin intermediul contului de „X” (fost Twitter) STB SA Clienți, este afectată circulația pe sensul de mers către Bulevardul Basarabia:

Liniile 14, 40 și 55 – blocate pe Bd. Corneliu Coposu, pe sensul spre Bd. Basarabia. Cauza: deficiente șina.

În mor normal, traseele acestor tramvaie sunt următoarele:

  • Linia cu indicativul 14 – circulă între terminalele „Piața Sfânta Vineri”‎ și „Pantelimon”, avânt un total de 13 stații în care efectuează opriri.
  • Linia cu indicativul 40 – circulă între terminalele „Piața Sfânta Vineri”‎ și „Chimopar”, avânt un total de 24 stații în care efectuează opriri.
  • Linia cu indicativul 55 – circulă între terminalele „Piața Sfânta Vineri”‎ și „Pantelimon”, avânt un total de 14 stații în care efectuează opriri.

Până la remedierea defecțiunilor apărute la șina de tramvai, bucureștenii sunt sfătuiți să caute rute alternative de transport.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies