Liniile 11, 19 și 23, blocate la capătul de linie „Zețarilor”. STB: Un tramvai s-a stricat pe șine | UPDATE

25 iun. 2024
960 afișări
Liniile 11, 19 și 23, blocate la capătul de linie „Zețarilor”. STB: Un tramvai s-a stricat pe șine | UPDATE
Liniile 11, 19 și 23, blocate la capătul de linie „Zețarilor”. STB: Un tramvai s-a stricat pe șine. Sursa foto: Facebook - STB

Societate de Transport București (STB) a anunțat că liniile de tramvai cu indicativele 11, 19 și 23 sunt blocate la acest moment. Mijloacele de transport public nu pot înainta din cauza unui vagon care s-a defectat pe șine.

UPDATE ora 15:10: STB a anunțat că, la acest moment, cele trei linii de tramvai ce au fost afectate funcționează normal. circulația acestora a fost blocată pentru puțin pentru o oră (65 de minute):

Liniile 11, 19 si 23 funcționează normal la capătul de linie „Zețarilor”. Blocare și deviere: 65 de minute (13:45-14:50).

Cu toate că circulația s-a reluat, există posibilitate să existe în continuare întârzieri pe trasee, deoarece mijloacele de transport public au fost blocate pentru o perioadă lungă de timp. Astfel că, este posibil ca bucureștenii să aștepte ceva mai mult în stații.

Liniile 11, 19 și 23, blocate la capătul de linie „Zețarilor”

În jurul orei 14:00, STB a aunțat că tramvaiele 11, 19 și 23 sunt blocate în zona capătului de linie „Zețarilor”. Motivul pentru care mijloacele de transport public de suprafață nu pot pleca pe traseu este că un tramvai s-a defectat pe șine.

Astfel că, bucureștenii care circula în mod normal cu aceste linii sunt sfătuiți să caute rute alternative de transport până la remedierea problemei. Iată anunțul publicat pe contul de „X” (fost Twitter) STB SA Clienți:

Liniile 11, 19 si 23 – blocate la plecarea de la capătul de linie Zețarilor. Cauză: defecțiune tramvai.

Care sunt traseele celor 3 linii afectate:

  • Linia 19 – aceasta circulă între terminalele „Zețarilor”‎ și „Chimopar”, avânt un total de 42 de stații în care efectuează opriri.
  • Linia 11 – aceasta circulă între terminalele „Zețarilor”‎ și „Cartier 16 Februarie”, avânt un total de 29 de stații în care efectuează opriri.
  • Linia 23 – aceasta funcționează între terminalele „Faur Poarta 4”‎ și „Zețarilor”, având un total de 34 de stații în care efectuează opriri.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies