Liniile 1 și 11, blocate în zona bulevardelor Paul Teodorescu/Timișoara. STB: Tramvaiele nu circulă din cauza unor deficiențe | UPDATE

25 iun. 2024
1768 afișări
Liniile 1 și 11, blocate în zona bulevardelor Paul Teodorescu/Timișoara. STB: Tramvaiele nu circulă din cauza unor deficiențe | UPDATE
Liniile 1 și 11, blocate în zona bulevardelor Paul Teodorescu/Timișoara. STB: Tramvaiele nu circulă din cauza unor deficiențe | Sursa foto: STB - Facebook

Societatea de Transport București (STB) a anunțat că liniile de tramvai cu indicativele 1 și 11 sunt blocate în zona Bulevardul General Paul Teodorescu/ Bulevardul Timișoara. Mijloacele de transport public nu pot înainta din cauza unor deficiențe.

UPDATE ora 18:10: La acest moment cele două linii circulă normal. Circulația a fost afectată pentru un total de 25 de minute.

Liniile 1 si 11 funcționează normal pe Bd. General Paul Teodorescu. Blocare: 25 de minute (17:25-17:50).

Cu toate astea, există posibilitatea să fie înregistrate în continuare întârzieri pe traseu.

Liniile 1 și 11, blocate din cauza unor deficiențe

Bucureștenii au fost anunțați în ceea ce privește blocajul liniilor 1 și 11 în jurul orei 17:35. Mijlocele de transport public au rămas împotmolite în zona Bulevardul General Paul Teodorescu/ Bulevardul Timișoara din cauza unor deficiențe. Cu toate astea, STB nu a precizat motivul exact.

Conform informațiilor oferite pe contul de „X” (fost Twitter) STB SA Clienți, este afectată circulația pe sensul de mers către Piața Danny Huwe:

Liniile 1 și 11 – blocate în zona Bd. General Paul Teodorescu/Bd. Timisoara, pe sensul spre Piata Danny Huwe. Cauza: deficiente.

În mod normal, linia 1 circulă între terminalele „Șura Mare”‎ și „Bulevardul Banu Manta”, avânt un total de 30 de stații în care efectuează opriri. În ceea ce privește linia cu indicativul 11, aceasta circulă în mod norma între terminalele „Zețarilor”‎ și „Cartier 16 Februarie”, efectuând un total de 29 de stații.

Te-ar mai putea interesa și:

Alte linii STB blocate astăzi, 25 iunie 2024

Au existat mai multe linii de transport public operate de STB ce au fost blocate pe trasee astăzi. Printre acestea se numără:

  • Linia 19  – aceasta a fost blocată pentru 50 de minute, pe Calea Vitan, din cauza unu accident.
  • Linia 32 – a fost blocată pentru 10 minute, pe Șoseaua Alexandriei, din cauza lipsei de tensiune.
  • Liniile 70 si 79 – au fost blocate pentru 10 minute în zona Calea Călărași/Str. Delea Veche, din cauza unui tramvai rămas pe separator.

Dintre toate liniile pe care au fost înregistrate probleme, cel mai mult timp au fost blocate liniile 11, 19 și 23. Acestea au rămas la capătul de linia „Zețarilor” vreme de 65 de minute, deoarece un tramvai s-a defectat pe șine.

Cookies