Linii STB deviate în București. Restricții de trafic în zona Prosper, din cauza incendiului

23 mart. 2022
4240 Afișari
Linii STB deviate în București. Restricții de trafic în zona Prosper, din cauza incendiului
Linii STB deviate în București. Restricții de trafic în zona Prosper, din cauza incendiului. Sursa foto: ratb.stfp.net

Mai multe linii STB care circulă în zona Prosper din București au traseele deviate, din cauza restricțiilor de trafic instituite în zona în care s-a produs incendiul violent la centrul comercial din Sectorul 5.

Linii STB deviate în București

Traficul este restricționat în zona Calea 13 septembrie/ Strada Sebastian din Capitală, în urma incendiului violent de marți, 22 martie 2022.

Astfel, mai multe linii ale Societății de Transport București care circulă prin această zonă, au traseele deviate astfel:

  • Liniile autobuzelor cu indicativele 122, 226, 385 au traseul deviat spre Piața Romană, respectiv spre Piața Sfânta Vineri prin Drumul Sării , Șoseaua Panduri.
  • Linia autobuzului cu indicativul 232 are traseul deviat pe sensul către Arcade Berceni prin Calea 13 Septembrie, Strada Mărgeanului, Strada Buzoieni, Calea Rahovei apoi își urmează traseul obișnuit.
  • Tramvaiele liniei 47 nu opresc în stația „Sebastian”.

Devierile au fost anunțate doar în aplicația STB „Info STB”, miercuri – 23 martie, în jurul orei 06:30. Până la ora scrierii acestui articol, informațiile nu au fost publicat nici pe site-ul oficial al STB, nici pe site-ul oficial al TPBI.

Centrul comercial Prosper din București a luat foc marți

Marți după-amiază, un incendiu a izbucnit la centrul comercial Prosper din București. Flăcările au izbucnit în zona acoperișului, iar din cauza vântului puternic, s-au extins rapid pe întreaga fațadă a clădirii. Mai bine de 7 ore au lucrat pompierii pentru stingerea incendiului. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Potrivit informațiilor oficiale transmise de ISU, clădirea nu avea autorizație de securitate la incendiu, iar proprietarul a fost amendat de 2 ori, în anul 2018, respectiv 2021 din această cauză. Suprafața totală afectată de foc este de aproximativ 1200 mp.

A fost deschis dosar penal pentru distrugere, iar astăzi, procurorii, specialiștii ISU și inspectorii ISC fac cercetări la fața locului. Perimetrul este izolat și nicio persoană nu are voie în zonă.

Cookies