ȘTIRI

Linie de autobuz specială pentru spectatorii Summer Well: Cum se ajunge la Domeniul Știrbey

Pentru Summer Well editia 2013 va exista o linie speciala RATB, care va face legatura intre Bucuresti si Domeniul Stirbey. Autobuzele vor pleca din statia Muzeul Taranului Roman (in spatele Muzeului Antipa din Piata Victoriei) începând cu ora 14:30 si vor circula fara oprire pana la Domeniul Stirbey din Buftea, până la ora 01:00. Durata unei calatorii este de aproximativ 30 minute. Prețul unei călătorii va fi de 3,5 lei. 

Doritorii vor putea ajunge la Summer Well si cu masinile proprii. Pentru aceasta pot folosi unul dintre cele trei trasee cunoscute: prin Chitila, Mogosoaia sau Corbeanca.

In Buftea exista spatii de parcare amenajate. O parte dintre acestea (aproximativ 350 locuri de parcare) se gasesc chiar in apropierea Domeniului Stirbey. Pe langa acestea, cei care vin cu masinile vor putea parca pe strazile din apropierea Domeniului.

Summer Well va avea loc si in 2013 pe Domeniul Stirbey, aflat la Buftea, la 15 km de Bucuresti. Domeniul este una dintre cele mai frumoase locatii din jurul Bucurestiului; un parc amenajat pe mai mult de 25 de hectare de catre familiile boieresti care l-au locuit de-a lungul ultimelor doua secole – Stirbei si Bibescu – care a fost modernizat si dotat in anii recenti de proprietarii sai, Bucharest Arena.

Zona principala a festivalului va fi Peluza Centrala, acolo unde va fi amplasata scena principala a festivalului. In jurul lacului interior vor exista terase si zone de relaxare, iar pe malul lacului Buftea vom avea din nou Sunset Cafe. Zona „food court” se va extinde (la fel si oferta culinara a festivalului) si noi zone de activitati (indoor si outdoor) vor fi dezvoltate in sala Regina Maria si in Palatul Stirbey. Partenerii festivalului pregatesc programe care sa umple ziua de festival si care sa adauge un plus de distractie pentru cei care isi doresc ceva mai mult decat muzica live.

Ce trupe vor cânta la Summer Well: SUEDE, THE XX, THE VACCINES, THE COURTEENERS, EVERYTHING EVERYTHING, SPECTOR, ALUNAGEORGE, BLOOD RED SHOES, EUGENE McGUINNESS, THE FAMILY RAIN


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button