Linia unui autobuz STB revine pe traseul de bază. Modificările se aplică începând de sâmbătă

18 feb. 2022
9277 Afișari
Linia unui autobuz STB revine pe traseul de bază. Modificările se aplică începând de sâmbătă
Linia unui autobuz STB revine pe traseul de bază. Modificările se aplică începând de sâmbătă. Sursă foto: Facebook/ Societatea de Transport București - STB SA

STB anunță că linia unui autobuz revine pe traseul de bază, ca urmare a finalizării lucrărilor desfășurate la rețeaua de canalizare. Modificările se aplică începând de sâmbătă, 19 februarie 2022.

Linia unui autobuz STB revine pe traseul de bază

Societatea de Transport București SA anunță vineri, 18 februarie 2022, că linia cu indicativul 406 revine la traseul obișnuit.

Astfel, începând de sâmbătă, 19 februarie 2022, autobuzele cu indicativul 406 vor reveni la traseul cunoscut, ca urmare a finalizării lucrărilor care au fost efectuate la rețeaua de canalizare de pe Șoseaua Independenței, din localitatea Căldăraru.

Traseul autobuzelor 406

STB spune că autobuzele liniei cu indicativul 406 vor circula pe traseul următor:

– pe sensul de mers spre capătul de linie „Căldăraru”: Șoseaua Dudești-Pantelimon, Șoseaua Gării Cățelu, Șoseaua Pantelimon, rond „Granitul”, Șoseaua Pantelimon, Bulevardul Biruinței, Șoseaua de Centură, Șoseaua Cernica, Strada Decebal, DC 55, Șoseaua Independenței;

– pe sensul de mers spre capătul de linie „Republica”: Șoseaua Independenței, cu întoarcere în rondul de la limita administrativă a localității, Șoseaua Independenței, DC 55, Strada Decebal, Șoseaua Cernica, Șoseaua de Centură, Bulevardul Biruinței, Șoseaua Pantelimon, rond „Granitul”, Șoseaua Pantelimon, Șoseaua Gării Cățelu, Șoseaua Dudești-Pantelimon.

Amintim că, începând de sâmbătă, 19 februarie 2022, ca urmare a lucrărilor de construcție pentru pasajul de la Bulevardul Alexandru Obregia, se vor aplica modificări de trasee: linia unui troleibuz va fi suspendată, iar alte cinci linii de autobuz vor avea traseele modificate.

Tot începând de sâmbătă, 19 februarie 2022, STB aplică o nouă măsură pentru optimizarea rețelei de transport public: linia autobuzului 123 și linia autobuzului 232 vor fi comasate. Astfel, bucureștenii vor putea ajunge direct din cartierul Drumul Taberei, în cartierul Berceni, fără să mai schimbe autobuzele. Noua linie de autobuz din București va funcționa sub indicativul 232 și va circula între capătul de linie „Platforma Comercială Arcade Berceni” și capătul de linie „Valea Ialomiței”.

Cookies