Linia unui autobuz STB revine la traseul obișnuit. Modificările se aplică începând de astăzi

19 mart. 2022
21219 Afișari
Linia unui autobuz STB revine la traseul obișnuit. Modificările se aplică începând de astăzi
Linia unui autobuz STB revine la traseul obișnuit. Modificările se aplică începând de astăzi

STB anunță că o linie de autobuz revine la traseul de bază, iar modificările se aplică începând de sâmbătă, 19 martie 2022.

Linia unui autobuz STB revine la traseul obișnuit

Linia cu indicativul 434 revine la traseul inițial. Începând de sâmbătă, 19 martie 2022, linia STB de autobuz 434 revine la traseul obișnuit, ca urmare a finalizării lucrărilor edilitare de pe Strada 1 Decembrie 1918 din comuna Chiajna.

Astfel, autobuzele cu indicativul 434 vor circula între capătul de linie „Lujerului” și capătul de linie „Chiajna”, pe traseul următor:

  • pe sensul de mers spre capătul de linie „Chiajna”: Bulevardul Iuliu Maniu, Strada Dezrobirii, Bulevardul Uverturii, Chiajna, Strada 1 Decembrie 1918, Strada Ion Luca Caragiale, Strada Eroului.
  • pe sensul de mers spre capătul de linie „Lujerului”: Strada Eroului, Strada Ion Luca Caragiale, Strada Alexandru Ioan Cuza, Strada 1 Decembrie 1918, Bulevardul Uverturii, Șoseaua Virtuții, Bulevardul Iuliu Maniu.

Alte anunțuri făcute de STB

Începând de sâmbătă, 19 martie 2022, autobuzele STB cu indicativele 196 și 696 vor opri și în stația „Știrbei Vodă”, aflată pe Strada Știrbei Vodă, după intersecția cu Calea Plevnei, pe sensul de mers dinspre Bulevardul Dinicu Golescu către Splaiul Independenței.

Începând de marți, 22 martie 2022, autobuzele liniilor 182 și 282 vor opri și în stația „Gara de Nord”, corespunzătoare liniilor cu indicativele 65, 86, 97, 105, 610, N117 și N610, aflată pe Calea Griviței, pe sensul de mers dinspre Șoseaua Nicolae Titulescu către Gara de Nord, înainte să intre în Piața Gării de Nord. Astfel, vor fi create unele conexiuni suplimentare de transport, atȃt cu rețeaua de suprafață, cȃt și cu metroul, anunță Societatea de Transport București.

Au fost finalizate lucrările efectuate la rețeaua de gaze naturale de pe Strada Răsadniței, iar începând de marți, 15 martie 2022, autobuzul cu indicativul 162 a revenit la traseul obișnuit, pe sensul de mers spre capătul de linie „Giulești Sârbi”, iar autobuzele circulă de la intersecția Strada Sculptorilor/Strada Entuziasmului, pe Strada Sculptorilor, Strada Răsadniței, apoi pe Calea Giulești.

Cookies