Linia STB a tramvaiului 41 a fost blocată pentru zeci de minute după un accident rutier în București

25 nov. 2021
3568 Afișari
Linia STB a tramvaiului 41 a fost blocată pentru zeci de minute după un accident rutier în București
Linia STB a tramvaiului 41 a fost blocată pentru zeci de minute după un accident rutier în București. sursa foto: Fanatik.ro

Linia tramvaiului 41 a fost blocată joi dimineață timp de o oră și jumătate din cauza unui accident rutier care a blocat traseul metroului ușor spre Piața Presei.

STB a anunțat, joi dimineața, că linia tramvaiului 41 a fost blocată timp de 87 de minute din cauza unui accident rutier. Traficul cu transportul în comun s-a desfășurat cu dificultate pe una dintre cele mai aglomerate linii din București, cea a tramvaiului 41. Într-un final, totuși, situația a fost rezolvată în jurul orei 8.

STB anunță că tramvaiul 41 a fost blocat din cauza unui accident rutier

Circulaţia tramvaiului 41 a fost blocată în cursul zilei de joi, dis-de-dmineață, pe sensul spre Piaţa Presei, din cauza unui accident, a anunțat Societatea de Transport București (STB). Totuși, pentru preluarea fluxului de călători, s-a format o linie navetă de autobuze care a preluat fluxul de călători. Anunțul a fost făcut pe Twitter-ul oficial al companiei.

„Linia 41 – blocată pe Şoseaua Virtuţii, la Pod Ciurel, pe sensul spre Piaţa Presei. Cauza: eveniment de circulaţie”, anunța STB.

Situația a fost rezolvată după 87 de minute, în jurul orei 8.00

Într-un final, după 87 de minute, tramvaiul 41 şi-a reluat în sfârșit circulaţia normală. Totuși, blocajul a fost unul imens, de aproape o oră şi jumătate, iar cauza a fost un accident care a blocat linia spre Casa Presei, a anunţat Societatea de Transport Bucureşti (STB), tot pe Twitter, acolo unde face informările rapide.

„Linia 41 funcţionează normal pe Şoseaua Virtuţii. Blocare: 87 de minute”, a mai transmis STB.

STB a anunțat că mai modifică traseul liniilor de troleibuz 61 și 62 timp de două zile

Începând de miercuri, 24.11.2021, adică aastăzi, până vineri, 26.11.2021, la ora 06:00, liniile 61 și 62 vor fi deviate. Motivul invocat este permiterea executării unor lucrări la rețeaua de apă din zona intersecției Bd. Iuliu Maniu/ Bd. General Vasile Milea, acolo unde recent a fost restricționată circulația după ce a fost descoperit un risc major de surpare a șoselei din cauza apei provenite de la o conductă spartă.

Cookies