Linia de tramvai 41 va fi suspendată temporar. Modificarea intervine de vineri, 30 septembrie

28 sept. 2022
7185 Afișari
Linia de tramvai 41 va fi suspendată temporar. Modificarea intervine de vineri, 30 septembrie
Linia de tramvai 41 va fi suspendată temporar. Modificarea intervine de vineri, 30 septembrie / Sursă foto: Facebook-PS6

Primăria Sectorului 6 a anunțat că lucrările ce sunt realizate în zona de carosabil din intersecția Brașov cu Drumul Taberei vor fi terminate curând. Există totuși si vești mai puțin bune pentru bucureșteni. Administrația a anunțat că vor fi începute lucrările la calea de rulare a linie de tramvai 41, astfel că aceasta va fi suspendată temporar.

Linia de tramvai 41 va fi suspendată temporar

Administrația publică din Sectorul 6 a anunțat că în curând lucrările ce se realizează în intersecția dintre strada Brașov și Drumul Taberi vor fi terminate. Mai exact, acestea vor fi gata în data de 30 septembrie.

Constructorul ne-a anunțat că muncitorii lucrează acum la ultima bucată, cea din mijlocul intersecției.

Primarul Ciprian Ciucu a intervenit în nenumărate rânduri la Metrorex, pentru ca firmele de construcții să grăbească lucrările și să degajeze intersecția înainte de sosirea iernii, a transmis PS6.

Cu toate astea, administrația a anunțat și că urmează să fie începute lucrările la calea de rulare a liniei de tramvai 41. Astfel că, transportul public de suprafață va fi suspendat temporar.

Bucureștenii vor avea la dispoziție linia navetă 641

Lucrările la calea rulantă a liniei de tramvai 41 vor fi începute la finalul acestei săptămâni. Astfel că, începând de vineri, 30 septembrie 2022, ora 21:00, până la data de 6 octombrie 2022, ora 04:00 circulația tramvaielor va fi întreruptă.

Cu toate astea, pentru a veni în ajutorul bucureștenilor ce se folosesc de această linie de transport public de suprafață, Primăria Sectorului 6 a semnat un acord cu Societatea de Transport București. Compania urmează să înființeze o linie navetă.

Linia navetă va avea indicativul 641, iar pe perioada lucrărilor aceasta o sa circule pe același traseu ca și tramvaiul, anume: Piața Presei-Lujerului-Ghencea.

Cookies