Linia de tramvai 41 va fi suspendată sâmbătă, 14 octombrie, pentru începerea lucrărilor la Podul Grant. STB înființează linia navetă de autobuz 641

13 oct. 2023
4440 Afișari
Linia de tramvai 41 va fi suspendată sâmbătă, 14 octombrie, pentru începerea lucrărilor la Podul Grant. STB înființează linia navetă de autobuz 641
Linia de tramvai 41 va fi suspendată sâmbătă, 14 octombrie, pentru începerea lucrărilor la Podul Grant. STB înființează linia navetă de autobuz 641 | Sursa foto: Facebook/ Societatea de Transport București

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară (TPBI) anunță că sâmbătă, 14 octombrie, linia de tramvai 41 va fi suspendată. Călătorii vor fi preluați de linia navetă cu indicativul 641.

Linia de tramvai 41 va fi suspendată sâmbătă, 14 octombrie

Linia de tramvai 41 va fi suspendată sâmbătă, 14 octombrie, pentru a permite începerea lucrărilor de consolidare la Pasajul Grant, pe sensul spre Strada Turda și montarea pieselor de cale pentru circulația alternativă ulterioară a tramvaielor pe un singur fir, anunță TPBI.

Din acest motiv, se va înființa linia navetă de autobuz 641, care va funcționa sâmbătă între terminalele „Piața Presei” și „Ghencea” pe Bd. Expoziției, Bd. Mărăști, Bd. Mareșal Alexandru Averescu, Str. Turda, Pasajul Grant, Calea Crângași, Șos. Virtuții, Pasajul Lujerului, Str. Brașov, Bd. Ghencea.

Pe tronsonul cuprins între Piața Montreal și Bd. Ion Mihalache, autobuzele liniei 641 vor circula pe calea de rulare a tramvaielor și vor efectua stații la peroanele de tramvai.

Pe sensul spre „Ghencea”, vehiculele vor opri în stațiile de tramvai „Agronomie” și „Cașin” (situate în zona Institutului de Agronomie, respectiv după intersecția cu Str. Alexandru Constantinescu); pe Str. Turda – în stațiile „Bd. Ion Mihalache” și „Pasajul Grant” (amplasate după intersecția cu Bd. Ion Mihalache, respectiv înainte de Pasajul Grant); pe Calea Crângași și Șos. Virtuții – comun cu cele ale liniei 178, precum și în noua stație „Bd. Uverturii”, înainte de Bd. Uverturii; pe Str. Brașov – comun cu cele ale liniilor 105, 173 și 221, precum și în noua stație „Bd. Timișoara”, situată după intersecția cu Bd. Timișoara; în terminalul „Ghencea”, pe primul peron.

Spre terminalul „Piața Presei”, autobuzele liniei 641 vor opri pe Str. Brașov, comun cu liniile 105, 173 și 221, precum și în noile stații „Drumul Taberei” (amplasată după intersecția cu Drumul Taberei), respectiv „Bd. Timișoara” (situată înainte de intersecția cu Bd. Timișoara); pe Șos. Virtuții, în noua stație „Bd. Uverturii” (amplasată după intersecția cu Bd. Uverturii), apoi comun cu cele ale liniei 178; pe Șos. Crângași – comun cu linia 178; pe Str. Turda, în noua stație „Turda” (amplasată după Pasajul Grant); pe Bd. Mareșal Alexandru Averescu – în stația de tramvai „Bd. Ion Mihalache” (amplasată după intersecția cu Bd. Ion Mihalache); pe Bd. Mărăști – în stațiile de tramvai „Cașin” și „Agronomie” (amplasate după intersecția cu Str. Alexandru Constantinescu, respectiv în zona Institutului de Agronomie); în terminalul Piața Presei – comun cu liniile 442, 443, 444, 447.

Începând de duminică, 15 octombrie, tramvaiele liniei 41 vor circula alternativ, ȋn ambele sensuri, pe Pasajul Grant, pe firul de circulație dinspre Str. Turda spre Șos. Virtuții. Linia navetă 641 va fi suspendată.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies