Linia de tramvai 32 rămâne suspendată și marți, anunță STB. Autobuzele 632 rămân în circulație

01 aug. 2022
3236 Afișari
Linia de tramvai 32 rămâne suspendată și marți, anunță STB. Autobuzele 632 rămân în circulație
Linia de tramvai 32 rămâne suspendată și marți, anunță STB. Autobuzele 632 rămân în circulație. Sursa foto: Facebook/ STB

STB anunță că linia de tramvai 32 rămâne suspendată și marți, întrucât termenul pentru finalizarea lucrărilor pentru remedierea unei avarii Apa Nova pe Șoseaua Alexandriei a fost prelungit.

STB: Linia de tramvai 32 rămâne suspendată și marți

Societatea de Transport București a anunțat luni, 1 august, că termenul de finalizare a lucrărilor ce au loc pe Șoseaua Alexandriei a fost prelungit din nou, iar linia de tramvai 32 va fi suspendată și marți, 2 august 2022.

Astfel, autobuzele liniei-navetă 632 rămân în circulație până în momentul în care tramvaiele 32 își vor relua traseul de bază, potrivit STB.

Traseul modificat al tramvaielor 32: linia 32 funcționează pe traseul de bază între capătul de linie „Piața Unirii” și intersecția Calea Rahovei/ Calea Ferentari, apoi traseul se modifică pe Calea Ferentari, Prelungirea Ferentarilor până la capătul de linie „Zețari”.

Traseul liniei-navetă: autobuzele 632 circulă între capătul de linie „Depoul Alexandria” și Șoseaua Progresului, pe traseul: Șoseaua Alexandriei, Calea Rahovei, Șoseaua Progresului, cu întoarcere pe Șoseaua Progresului, Strada Năsăud, Calea Ferentari, Calea Rahovei, Șoseaua Alexandriei, capătul de linie „Depoul Alexandria”.

Avarie Apa Nova

La sfârșitul săptămânii trecute, STB anunța că tramvaiele 32 nu vor mai circula pe Șoseaua Alexandriei, din cauza unor lucrări de remediere a unor deficiențe la rețeaua Apa Nova, apărute în zona căii de rulare a tramvaielor.

Inițial, lucrările au fost programate de vineri și până duminică (29 – 31 iulie 2022), dar termenul pentru finalizarea acestora continuă să fie prelungit.

Redăm mai jos anunțul integral făcut de Apa Nova la data de 28 iulie 2022:

„Ca urmare a unei avarii survenite la un canal de serviciu aferent sistemului de transport și colectare apă uzată din Șos. Alexandriei nr. 10-12, în dreptul Complexului Piața Rahova, sector 5, echipele Apa Nova intervin în regim de urgență pentru remedierea disfuncționalității identificate.

Având în vedere complexitatea lucrărilor și pentru prevenirea oricăror potențiale incidente, este necesară limitarea circulatiei tramvaielor strict pe sensul Șos. Alexandriei spre B-dul Unirii și restricționarea unei benzi de circulatie în perimetrul intervenție, pe același sens de mers.

Pe toată durata intervenției, furnizarea serviciului de canalizare va fi asigurată permanent, fără întreruperi.

Compania estimează finalizarea lucrărilor în seara zilei de 31.07.2022.

Echipele operaționale lucrează dedicat la desfășurarea acestei lucrări, încercând să reducă la minimum intervalul în care participanții la trafic sunt afectați.

Apa Nova își cere scuze pentru disconfortul creat bucureștenilor”, a declarat compania.

Cookies