Linia de tramvai 32, blocată în stația Mărgeanului, pe Șoseaua Alexandriei. Care este motivul

21 mai 2022
12549 Afișari
Linia de tramvai 32, blocată în stația Mărgeanului, pe Șoseaua Alexandriei. Care este motivul
Linia de tramvai 32, blocată în stația Mărgeanului, pe Șoseaua Alexandriei. Care este motivul. Sursa foto: Arhiva

Linia de tramvai cu indicativul 32, care ajunge în Sectorul 5 al Capitalei, a fost blocată în stația Mărgeanului, pe Șoseaua Alexandriei. Care a fost motivul defecțiunii.

Linia de tramvai 32, blocată în stația Mărgeanului

Linia de tramvai 32 a fost blocată sâmbătă, 21 mai 2022, în stația Mărgeanului, pe Șoseaua Alexandriei din Cartierul Rahova, Sectorul 5 al Capitalei.

Potrivit informațiilor transmise pe Twitter, de STB SA Clienti, cauza defecțiunii a fost lipsa tensiunii în rețeaua electrică.

La momentul scrierii acestui articol, linia 32 funcționează normal pe Șoseaua Alexandriei. A fost blocată și, totodată, deviată, aproximativ 25 de minute, în intervalul orar 13:05 – 13:30, potrivit sursei citate.

Știm că în momentul în care sunt probleme cu linia de tramvai 32, traficul se îngreunează instant pe ruta Piața Unirii – Cartierul Rahova, exact cum s-a întâmplat anul trecut, AICI. Tramvaiele sunt cele mai la îndemână mijloace de transport în comun pentru bucureștenii din Sectorul 5.

Alte defecțiuni, anunțate sâmbătă

Tot de la STB SA Clienti aflăm că, sâmbătă, linia autobuzului 368 a fost blocată vreme de aproximativ 10 minute, în întervalul orar 12:55 – 13:05, pe Strada Episcopiei.

Cauza blocajului a fost o mașină parcată neregulamentar. În ultimele 24 de ore, de cel puțin 3 ori, autobuzele 368 nu au putut circula pe Strada Episcopiei din cauza mașinilor parcate neregulamentar.

Vineri, 20 mai, au fost probleme pe linia tramvaiului 41, în zona Bulevardului Mareșal Averescu/ Bulevardul Ion Mihalache, pe sensul de mers spre Ghencea. Cauza a fost defecțiunea unui tramvai.

Tot vineri, linia de tramvai 32 a fost blocată vreme de câteva minute, la capătul de linie „Depoul Alexandria”. Un tramvai s-a defectat, iar linia a fost blocată în intervalul de timp 11:15-11:27, conform sursei citate.

Cookies