Linia de tramvai 21, blocată pe Calea Moșilor din București. O mașină s-a urcat pe gardul ce desparte bandă de linia de tramvai

08 ian. 2023
699 Afișari
Linia de tramvai 21, blocată pe Calea Moșilor din București. O mașină s-a urcat pe gardul ce desparte bandă de linia de tramvai
Linia de tramvai 21, blocată pe Calea Moșilor din București. O mașină s-a urcat pe gardul ce desparte bandă de linia de tramvai | Sursă foto: Facebook-Info Trafic București-Ilfov

Un accident grav a avut loc în aceasta după-amiază în București. O mașină s-a înfipt în gardul ce desparte banda auto de linia de rulare a tramvaiului. Astfel că, linia de tramvai 21 a fost blocată.

Update ora 14:40: Societate de Transport București (STB) a anunțat că linia de tramvai 21 circula normal pe Calea Moșilor. Traficul a fost blocat și deviat timp de 65 de minte.

Linia de tramvai 21, blocată pe Calea Moșilor din București

O mașină a distrus gardul despărțitor dintre bandă și linia de tramvai de pe Calea Moșilor și a rămas blocată pe acesta, conform imaginilor postate pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”.

Nu se știe încă exact cum s-a produs accidentul rutier de pe Calea Moșilor. La fața locului s-au deplasat echipajele de poliție, dar și un echipaj SMURD.

Traficul tramvaiului 21 a fost blocat din cauza acestui accident rutier. Iată anunțul transmis de STB SA Clienți:

Linia 21 – blocată pe Calea Moșilor, după intersecția cu Șoseaua Mihai Bravu, pe sensul spre Piața Sfântul Gheorghe. Cauza: eveniment de circulație terți, produs in zona liniilor de tramvai.

Tramvaiele circulă deviat

Societate de Transport București (STB) a anunțat că, până la eliberarea linie de rulare, tramvaiele linie 21 vor circula deviat. Anunțul a fost făcut printr-o postare pe contul de Twitter STA SA Clienți.

Iată traseul pe care vor circula mijloacele publice:

  • Strada Turmelor,
  • Strada Maica Domnului,
  • Strada Lizeanu,
  • Apoi pe traseul liniei 16 până la Strada Armand Călinescu/Calea Moșilor.

Ulterior, tramvaiul va merge pe traseu său normal. Linia de tramvai 21 din Capitală este blocată de aproximativ o oră.

Cookies