Linia de noapte N106 va circula, temporar, pe un traseu deviat. STB anunță de când intervine modificarea

16 mai 2023
532 Afișari
Linia de noapte N106 va circula, temporar, pe un traseu deviat. STB anunță de când intervine modificarea
Linia de noapte N106 va circula, temporar, pe un traseu deviat. STB anunță de când intervine modificarea | Sursă foto: Facebook-STB

Societate de Transport București (STB) a anunțat că linia de autobuz N106 va circula pe un traseu deviat temporar. Modificarea intervine din această noapte.

STB: Linia N106 va circula pe un traseu deviat

STB a anunțat marți, 16 mai 2023, că linia de noapte N106 urmează să aibă traseul modificat în următoare perioadă.

Această măsură a fost luată pentru a permite efectuarea unor lucrări la rețeaua de distribuție a gazelor naturale.

În perioada 16 mai – 21 mai 2023, traficul va fi restricționat pe Strada Turnu Măgurele, pe breteaua din vecinătatea magazinului Lidl, sensul de mers spre Str. Emil Racoviță. Restricția va fi valabilă între orele 00:30  -04:00.

Având în vedere această măsură, în perioada menționată, linia de noapte N106 va funcționa pe un traseu modificat pe sensul spre terminalul „Piața Unirii 2”, transmite STB.

Te-ar mai putea interesa și: 

2 stații vor fi suspendate pe perioada devierii

Societatea de Transport București a anunțat și care va fi noul traseu pe care îl vor urma autobuzele liniei de noapte. Iată care este acesta:

De la terminalul „Turnu Măgurele”, autobuzele liniei N106 vor circula pe:

  • Bulevardul Alexandru Obregia,
  • Strada Emil Racoviţă,
  • Strada Turnu Măgurele,

Ulterior, mijloacele de transport în comun vor reveni pe traseul actual. Circulația acestora nu va fi afectată pe sensul opus de mers.

De asemenea, STB a informat că autobuzele acestei linii de noapte nu vor efectua opriri în stațiile: „Bd. Alexandru Obregia” şi „Ciceu”, pe perioada devierilor. Cele două stații se află pe Strada Turnu Măgurele, pe sensul de mers către Piața Unirii.

În Capitală circulă, în total, 20 de linii de autobuz pe timp de noapte. Traseele și orarul complet al acestora poate fi consultat pe site-ul STB, accesând ACEST link.

Cookies