Linia de autobuz 216 va circula, temporar, pe un traseu modificat, anunță STB. În această dimineață, carosabilul de pe strada Acțiunii s-a surpat

08 aug. 2023
737 Afișari
Linia de autobuz 216 va circula, temporar, pe un traseu modificat, anunță STB. În această dimineață, carosabilul de pe strada Acțiunii s-a surpat
Linia de autobuz 216 va circula, temporar, pe un traseu modificat, anunță STB. În această dimineață, carosabilul de pe strada Acțiunii s-a surpat | Sursa foto: Facebook - Societatea de Transport București - STB SA

Autobuzele de pe linia 216 vor circula, temporar, pe un traseu modificat, începând de miercuri, 9 august. Anunțul a fost făcut de Societatea de Transport București (STB).

Linia de autobuz 216 va circula pe un traseu modificat

În această dimineață, Societatea de Transport București a anunțat că autobuzele liniei 216 circulă deviat din cauza unei surpări a carosabilului de pe Strada Acțiunii din București. După producerea acestui incident, autobuzele nu au efectuat 6 stații.

STB a decis ca autobuzele liniei 216 să circule pe un traseu modificat, doar temporar, începând de miercuri, 9 august. Astfel, autobuzele vor circula pe un alt traseu pe sensul de mers spre capătul de linie „Zețarilor”.

Până când deficiențele care au apărut pe carosabilul de pe ruta autobuzelor vor fi rezolvate, acestea vor circula pe traseul de bază între terminalul „Piața Sudului” și intersecția Str. Luică/Str. Pogoanele, apoi pe un traseu modificat, pe Str. Luică, Str. Anghel Alexandru, Str. Zețarilor.

STB a anunțat această modificare pe pagina de Facebook:

Începȃnd de miercuri, 09.08.2023, linia de autobuz 216 va funcționa pe un traseu modificat pe sensul de mers spre capătul de linie „Zețarilor”, din cauza unei surpări a carosabilului de pe Str. Acțiunii.

Așadar, până la remedierea deficiențelor, autobuzele liniei 216 vor circula pe traseul de bază între terminalul „Piața Sudului” și intersecția Str. Luică/Str. Pogoanele, apoi pe un traseu modificat, pe Str. Luică, Str. Anghel Alexandru, Str. Zețarilor.

Carosabilul de pe traseul liniei de autobuz 216 s-a surpat în această dimineață

Incidentul neplăcut a avut loc în această dimineață, pe data de 8 august 2023, în jurul orei 8, pe Strada Acțiunii din București. STB a anunțat că din cauza surpării carosabilului nu se pot efectua șase stații, mai exact:

  • Izvorul Oltului,
  • C.E.T. Progresul,
  • Acțiunii,
  • Depoul Giurgiului,
  • Tudor Gociu,
  • Răducanu Cristea.

Acesta a fost anunțul făcut de STB pe pagina de Twitter:

Autobuzele liniei 216 circula deviat, din cauza unei surpari a carosabilului de pe Str. Actiunii nr. 105. Nu se efectueaza statiile: Izvorul Oltului, C.E.T. Progresul, Actiunii, Depoul Giurgiului, Tudor Gociu, Raducanu Cristea.

Te-ar mai putea interesa și: 

Cookies