Linia 96, blocată pe Bulevardul Eroilor. STB: O mașină parcată neregulamentar a încurcat circulația troleibuzelor | UPDATE

02 apr. 2024
724 Afișari
Linia 96, blocată pe Bulevardul Eroilor. STB: O mașină parcată neregulamentar a încurcat circulația troleibuzelor | UPDATE
Linia 96, blocată pe Bulevardul Eroilor. STB: O mașină parcată neregulamentar a încurcat circulația troleibuzelor | UPDATE | Sursa foto: ratb.stfp.net

Societate de Transport București (STB) le-a transmis călătorilor că linia de troleibuz cu indicativul 96 este blocată la acest moment din cauza unui autoturism parcat neregulamentar. Vehiculele de transport public au rămas pe Bulevardul Eroilor.

UPDATE ora 12:40: Linia de troleibuz funcționează normal la acest moment, după un blocaj de 25 de minute:

Linia 96 funcționează normal pe Bd. Eroilor, în zona stației Piața Eroilor. Blocare: 25 de minute (12:05-12:30).

Linia 96 blocată pe Bulevardul Eroilor

În jurul orei 12:20, STB a anunțat bucureștenii că troleibuzul 96 a rămas blocat pe Bulevardul Eroilor din Sectorul 5.

Motivul pentru care mijloacele de transport public de suprafață nu pot înainta este că un șofer a decis să lase mașina parcată neregulamentar,  blocând trecerea troleibuzului.

Conform informațiilor transmise pe contul de „X” (fost Twitter) STB SA Clienți, este afectată circulația pe sensul de mers către „Depoul Alexandria”, capăt de linie unde ajunge și tramvaiul 32.

Iată mesajul transmis călătorilor:

Linia 96 – blocata pe Bd. Eroilor, în stația Piața Eroilor, pe sensul spre depoul Alexandria. Cauză: autoturism parcat neregulamentar.

Linia cu indicativul 96 circulă între terminalele „Depoul Alexandria” și „Gara De Nord”. Troleibuzele au un total de 18 stații în care efectuează opriri.

Alte linii blocate marți, 2 aprilie

Alte trei linii de transport public (tramvai) din București au întâmpinat probleme în această dimineață. Este vorba despre liniile 24, 44 și 36.

În ceea ce privește liniile 24 și 44, acestea au rămas pe Strada Sfântul Constantin, pentru 20 de minute, din cauza unei defecțiuni la un vagon:

Liniile 24 si 44 au fost blocate 20 de minute pe Str. Sfântul Constantin, pe sensul spre Str. Berzei (06:55-07:15). Cauza: defecțiune tramvai.

Linia 36 s-a împotmolit pe strada Ziduri Moși, din cauza unei mașini care s-a defectat pe șine. Această linie a fost afectată pentru un total de 20 de minute, conform informațiilor transmise de STB:

Linia 36 – blocata pe Strada Ziduri Moși, după stația Piața Obor, pe sensul spre Republica. Cauza: autoturism rămas defect pe linia de tramvai.

Cookies