Linia 86, blocată pe ambele sensuri pe Strada Pajurei, din cauza unui accident. STB: Troleibuzele circulă deviat | UPDATE: Circulație reluată după 2 ore 30

22 apr. 2024
337 afișări
Linia 86, blocată pe ambele sensuri pe Strada Pajurei, din cauza unui accident. STB: Troleibuzele circulă deviat | UPDATE: Circulație reluată după 2 ore 30
Linia 86, blocată pe ambele sensuri pe Strada Pajurei, din cauza unui accident. STB: Troleibuzele circulă deviat | UPDATE: Circulație reluată după 2 ore 30 | Sursa foto: Societatea de Transport București - Facebook

Societate de Transport București (STB) îi anunță pe călători ca la acest moment linia de troleibuz 86 este blocată pe Strada Pajurei. Mijloacele de transport public nu pot înainta din cauza unui accident produs în zonă.

UPDATE ora 10:00: STB a informat că linia funcționează normal la acest moment. cu toate astea, există posibilitatea să fie înregistrate întârzieri pe traseu, deoarece mijloacele de transport au fost blocate pentru 2 ore și jumătate:

Linia 86 funcționează normal pe Strada Pajurei. Blocare și deviere: 147 de minute (07:15-09:42)

Linia 86 este blocată, anunță STB

Bucureștenii care circulă în mod normal cu troleibuzul 86 sunt anunțați că acesta este blocat pe Strada Pajurei din Sectorul 1. Mai precis, vehiculele nu își pot continua traseul obișnuit din cauza unui accident ce a avut loc în zona respectivă.

Troleibuzele nu au fost implicate în impact. Societate a transmis, la ora 09:25, că sunt afectate ambele sensuri de mers. Iată anunțul publicat cu puțin timp în urmă pe contul de „X” (fost Twitter) STB SA Clienți:

Linia 86 – blocata pe Str. Pajurei, pe ambele sensuri. Cauza: eveniment de circulație produs de terți.

În urma acestui obstacol întâlnit pe traseu, STB a decis să aplice măsuri de devierea a mijlocului de transport public de suprafață.

Linia 86 circula între terminalele „Arena Națională”‎ și „Dridu”. Aceasta are un total de 35 de stații în care efectuează opriri.

Călătorii sunt sfătuiți să caute rute alternative de transport, până la eliberarea drumului.

Alte probleme înregistrate luni, 22 aprilie

În această dimineață și linia de tramvaiul cu indicativul 41 a fost blocată, la terminalul „Ghencea”, din cauza unei mașini care se afla de calea de rulare. Mai precis, linia de metrou ușor a fost afectată de la ora 05:00.

Astfel că, cei care folosesc în mod normal acest mijloc de transport pentru a ajunge la muncă, au fost nevoiți să caute rute alternative.

Circulația normal a tramvaielor a fost reluată începând cu ora 06:15, conform informațiilor transmise pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”.

Linia 41 circulă între terminalele „Ghencea” și „Piața Presei”, având un total de 16 stații în care efectuează opriri. Aceasta leagă vestul de nordul Bucureștiului.

Cookies