ALERTĂ | Linia 66, blocată de mai bine de două ore pe Șoseaua Colentina. STB: S-a format o linie navetă de autobuz pentru preluarea călătorilor

01 aug. 2023
5141 Afișari
ALERTĂ | Linia 66, blocată de mai bine de două ore pe Șoseaua Colentina. STB: S-a format o linie navetă de autobuz pentru preluarea călătorilor
ALERTĂ | Linia 66, blocată de mai bine de două ore pe Șoseaua Colentina. STB: S-a format o linie navetă de autobuz pentru preluarea călătorilor | Sursa foto: Facebook - Asociația de Dezvoltare Intercomunitară - TPBI

Linia de troleibuz 66 este blocată de mai bine de două ore pe Șoseaua Colentina din București. Astăzi este prima zi în care această linie a ieșit pe traseu după ce a fost luată decizia de reînființare.

UPDATE ora 09:39: Societate de Transport București a anunțat că linia 66 funcționează normal:

Linia 66 funcționează normal pe Șoseaua Colentina începând cu ora 09:05.

Linia 66, blocată pe Șoseaua Colentina

Societate de Transport București a anunțat, prin intermediul unei postări făcute pe contul de Twitter STB SA Clienți, că linia de troleibuz 66 este blocată pe Șoseaua Colentina din cauza unor lucrări pe care Apa Nova le efectuează în zonă.

Astfel că, mijloacele de transport public în comun vor circula deviat, pe la Arena Națională. Iată anunțul făcut în jurul orei 05:25:

Troleibuzul 66 – blocat pe Șos. Colentina, în stația Suveica, pe sensul spre Spitalul Fundeni. Cauză: lucrare Apa Nova. Troleibuzele circulă deviat, la Arena Națională.

Ulterior acestui mesaj, societatea responsabilă de transportul public de suprafață a anunțat, la ora 06:00, că linia este în continuare blocată.

Astfel că, pentru a prelua bucureștenii care ai fi utilizat această linie în mod normal a fost formată linia navetă de autobuz cu indicativul 667. Aceasta circulă între Spitalul Fundeni și Piața Rosetti.

Linia 66 este blocată în continuare. Pentru preluarea fluxului de călători, s-a format linia navetă 667, între Spitalul Fundeni și Piața Rosetti.

Un membru al comunității Info Trafic București și Ilfov a transmis că, pe Șoseaua Colentina, bucureștenii pot circula și cu liniile STV sau cu tramvaiul 21.

Astăzi este prima zi în care troleibuzul a reintrat pe traseu. Decizia a fost luată de către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară – TPBI.

Motivul pentru care linia a fost reînființată este că s-a constata că există condiții optime pentru circulația troleibuzelor în zona Pasajului Doamna Ghica. Odată cu reintrarea pe traseu a linia 66, autobuzul 667 urmează să fie suspendat.

Astfel că, începând de la 1 august 2023, linia de troleibuz ar trebui să circule pe traseul cuprins între „Spitalul Fundeni” – „Vasile Pârvan”.

Cookies