Linia 62, blocată pe Bd. Iuliu Maniu, pe sensul spre Grup Școlar Auto. STB: A avut loc un accident, troleibuzele circulă deviat | UPDATE

11 apr. 2024
305 afișări
Linia 62, blocată pe Bd. Iuliu Maniu, pe sensul spre Grup Școlar Auto. STB: A avut loc un accident, troleibuzele circulă deviat | UPDATE
Linia 62, blocată pe Bd. Iuliu Maniu, pe sensul spre Grup Școlar Auto. STB: A avut loc un accident, troleibuzele circulă deviat | Sursă foto: Societatea de Transport București - STB SA/Facebook

STB a anunțat că linia 62 este blocată pe Bulevardul Iuliu Maniu, între stațiile Universitatea Politehnică și Liceul Tudor Vladimirescu, din cauza unui accident rutier produs în zona respectivă.

Troleibuzele liniei respective circulă deviat.

UPDATE, ora 15:05: Societatea a transmis că linia 62 funcționează normal pe Bd. Iuliu Maniu. Blocarea a durat 35 de minute:

Linia 62 funcționează normal pe Bd. Iuliu Maniu. Blocare și deviere: 35 de minute (14:20-14:55).

Linia 62, blocată pe sensul spre Grup Școlar Auto

Societatea de Transport București (STB) i-a informat pe călători, prin intermediul paginii de Rețeaua X (fost Twitter) că linia 62 este blocată pe Bulevardul Iuliu Maniu, între stațiile Universitatea Politehnică și Liceul Tudor Vladimirescu, pe sensul de circulație către Grup Școlar Auto.

Un accident rutier s-a produs în zona respectivă, fapt care a dus la blocarea liniei de troleibuz.

Societatea a transmis că troleibuzele circulă deviat:

Linia 62 – blocată pe Bd. Iuliu Maniu, între stațiile Universitatea Politehnică și Liceul Tudor Vladimirescu, pe sensul spre Grup Școlar Auto. Cauza: eveniment de circulație terți. S-au aplicat măsuri de deviere (troleibuzele circulă la capătul de linie Valea Argeșului).

Momentan nu se cunosc detalii legate de accident.

Linia 62, blocată și miercuri pe Bd. Iuliu Maniu

Linia 62 a fost blocată și miercuri, 10 aprilie 2024, pe Bulevardul Iuliu Maniu. Ieri, cauza blocării a fost o mașină parcată neregulamentar sub rețeaua de contact a troleibuzelor.

Linia 62 a fost blocată după stația Valea Lungă, pe sensul de mers către Grup Școlar Auto. Blocarea a durat 10 minute, potrivit informațiilor transmise de STB, miercuri:

Linia 62 – blocată pe Bd. Iuliu Maniu, la stația Valea Lungă, pe sensul spre Grup Școlar Auto, din cauza unui autoturism parcat sub rețeaua de contact.

Linia 62 funcționeaza normal pe Bd. Iuliu Maniu. Blocare timp de 10 min. (13:00-13:10).

Te-ar putea interesa și:

Cookies