Linia 55, blocată în zona Șoseaua Iancului/Bd. Pierre de Coubertin, anunță STB. Martor: Este accident auto cu tramvai | UPDATE

01 mai 2024
266 afișări
Linia 55, blocată în zona Șoseaua Iancului/Bd. Pierre de Coubertin, anunță STB. Martor: Este accident auto cu tramvai | UPDATE
Linia 55, blocată în zona Șoseaua Iancului/Bd. Pierre de Coubertin, anunță STB. Martor: Este accident auto cu tramvai. Imagine simbol: STB/Facebook

STB îi anunță pe călători că linia 55 este blocată în zona Șoseaua Iancului/Bd. Pierre de Coubertin, din cauza unui accident. Un martor transmite că ar fi vorba de un accident auto cu tramvai.

UPDATE, ora 11:12: Linia 55 funcționează normal pe Șoseaua Iancului. Tramvaiele au fost blocate și deviate aproape o oră, în intervalul 10:10 – 11:00.

Linia 55 funcționează normal pe Șos. Iancului. Blocare și deviere: 50 de minute (10:10-11:00), a anunțat STB.

UPDATE: La fața locului sunt pompieri, dar și o ambulanță.

Sursa foto: Info Trafic Bucuresti si Ilfov/ Monica P.
Sursa foto: Info Trafic Bucuresti si Ilfov/ Monica P.

Accident auto cu tramvai în zona Șoseaua Iancului/Bd. Pierre de Coubertin, linia 55, blocată

Societatea de Transport București (STB) a anunțat miercuri, 1 Mai, că linia 55 este blocată în zona Șoseaua Iancului/Bulevardul Pierre de Coubertin, pe sensul spre Piața Sfânta Vineri, din cauza unui accident.

Tramvaiele circulă deviat. Anunțul a fost făcut la ora 10:32:

Liinia 55 – blocată în zona Șos. Iancului/Bd. Pierre de Coubertin, pe sensul spre Piața Sfânta Vineri. Cauza: eveniment de circulație. Tramvaiele circulă deviat, a anunțat STB într-o postare pe rețeaua X, fost Twitter.

Un membru al comunității „Info Trafic Bucuresti si Ilfov” a anunțat pe grupul de Facebook că este vorba despre un accident auto cu tramvai.

Accident tramvai cu auto, Iancului – Pierre de Coubertin. Nu am apucat să fac poze. Destul de avariate ambele, se circulă normal!, a transmis Gregory U.

Un șofer a ajuns cu mașina pe linia de tramvai, miercuri dimineață

Miercuri dimineață, 1 Mai, un șofer a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina pe linia 41.

Tramvaiele au fost blocate 30 de minute, în intervalul orar 06:55 – 07:25. În tot acest timp, călătorii au fost preluați de autobuzele liniei navetă 641. Citește mai multe aici: FOTO | Accident pe linia 41, unde un șofer a rupt gardul de pe mijlocul Șoselei Virtuții și-a ajuns cu mașina pe șine. STB: Tramvaiele, blocate 30 de minute.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies