Linia 47, blocată pe Calea 13 Septembrie, la intersecția cu Drumul Sării. STB: Un cablu a căzut pe rețeaua de contact | UPDATE

15 mai 2024
629 afișări
Linia 47, blocată pe Calea 13 Septembrie, la intersecția cu Drumul Sării. STB: Un cablu a căzut pe rețeaua de contact | UPDATE
Linia 47, blocată pe Calea 13 Septembrie, la intersecția cu Drumul Sării. STB: Un cablu a căzut pe rețeaua de contact | Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Societatea de Transport București (STB) le-a transmis bucureștenilor că la acest moment linia cu indicativul 47 este blocată în zona Calea 13 Septembrie/ Drumul Sării (Sector 5). Tramvaiele nu pot înainta din cauza unui cablu căzut pe rețeaua de contact.

UPDATE ora 18:00: STB a transmis că la acest moment tramvaiele respectivei linii circulă normal. Aceste au fost blocate între orele 17:20 și 17:40. Iată anunțul:

Linia 47 funcționează normal pe Calea 13 Septembrie. Blocare si deviere: 20 de minute (17:20-17:40).

Cu toate astea, bucureștenii trebuie să țină cont de faptul că pot fi încă înregistrate întârzieri pe traseu, din cauza respectivului blocaj.

Linia 47, blocată în zona Calea 13 Septembrie

Bucureștenii care circulă cu mijloacele de transport public din Capitală au fost anunțați, în jurul orei 17:39, că tramvaiele linie 47 sunt blocate. Acestea au rămas împotmolite în zona intersecției dintre Calea 13 Septembrie și Drumul Sării, în Sectorul 5.

Motivul pentru care vagoanele nu pot circulă conform programului și traseului normal este că un cablu a căzut pe rețeaua de contact a acestora. conform mesajului transmis pe contul de „X” ( fost Twitter) STB SA Clienți, este afectat sensul de mers către „Ghencea”:

Linia 47 – blocată în zona Calea 13 Septembrie/Drumul Sării, pe sensul spre Ghencea. Cauza: cablu căzut pe rețeaua de contact.

De asemenea, călătorii au fost informați de STB că s-au aplicat deja măsuri de deviere a mijlocului de transport public de suprafață.

În mod normal, tramvai 47 circulă între terminalele „Ghencea”‎ și „Piața Unirii”. Acesta are un total de 14 stații în care efectuează opriri.

Bucureștenii care utilizează în mod normal acest tramvai sunt sfătuiți să se orienteze către alte variante de transport.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies