Linia 427, care circulă în Dărăști, Ilfov, va avea un traseu modificat temporar. STB: Se vor executa lucrări de modernizare pe strada Argeș

20 iun. 2023
420 Afișari
Linia 427, care circulă în Dărăști, Ilfov, va avea un traseu modificat temporar. STB: Se vor executa lucrări de modernizare pe strada Argeș
Linia 427, care circulă în Dărăști, Ilfov, va avea un traseu modificat temporar. STB: Se vor executa lucrări de modernizare pe strada Argeș | Sursa foto: Facebook - Societatea de Transport București - STB SA

În localitatea Dărăști din județul Ilfov, STB a anunțat că linia 427 va circula temporar pe un traseu modificat. Această măsură a fost luată în urma unor lucrări de modernizare care se vor derula pe o stradă din localitate.

Linia 427 va circula deviat temporar

Linia 427 va funcționa modificat pe ambele sensuri începând de miercuri, 21 iunie 2023. Această măsură a fost luată pentru a permite realizarea unor lucrări de modernizare a sistemului rutier de pe strada Argeș din localitatea Dărăști, județul Ilfov.

Societatea de Transport București a transmis, pe Facebook, cum vor circula autobuzele temporar, până când se vor finaliza lucrările de modernizare a sistemului rutier:

Astfel, autobuzele vor circula pe traseul de bază ȋntre terminalul „Ghencea” şi intersecţia Str. Argeş/Str. 1 Decembrie 1918, apoi pe un traseu modificat, pe Str. 1 Decembrie 1918, Str. Unirea Principatelor, Str. Mihai Eminescu, pȃnă la capătul de linie „Dărăşti”.

Pe durata desfășurării lucrărilor, autobuzele liniei 427 vor realiza opriri în noile stații „1 Decembrie 1918”. Acestea sunt amplasate pe ambele sensuri pe Str. 1 Decembrie 1918, în zona intersecţiei cu Str. Unirea Principatelor.

Stațiile „Piața Drumul Taberei” revin pe amplasamentele de bază de astăzi

Primăria Sectorului 6 a transmis că stațiile Societății de Transport București (STB) „Piața Drumul Taberei” revin pe amplasamentele de bază. Această modificare se va face începând de marți, 20 iunie 2023.

Stațiile STB „Piața Drumul Taberei”, sens către Piața Romană și sens către Valea Oltului, revin pe amplasamentele de bază de astăzi, 20 iunie, a transmis Primăria Sectorului 6 pe pagina de Facebook.

În urma acestei reveniri pe amplasamentele de bază, pe sensul de mers spre centru vor opri autobuzele următoarelor linii:

  • 105,
  • 168,
  • 368,
  • N116.

Pe sensul invers de mers, spre Valea Oltului, doar linia 368.

Pentru restul celorlaltor linii, adică 105168368N116, va fi reînființată stația „Parc Drumul Taberei”, tot începând de astăzi. Aceasta va fi amplasată după intersecția cu strada Brașov, adică ramura de nord, în locul unde se afla înainte de începerea lucrărilor la metrou.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies